Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe kan ik een Bouw Schedule gebruiken Maak Excel
Het idee van het plannen en volgen van een project met behulp van gespecialiseerde software is niet nieuw . In feite zijn veel software- ontwikkeling bedrijven zich specifiek richten op projectplanning en tracking software . Er zijn zoveel keuzes die er zijn en gebruik te maken van een van hen efficiënt en effectief betekent meestal pijnlijk leerproces . Omdat er zo veel mensen gebruiken Microsoft Excel in hun dagelijks werk , is het gemakkelijker geworden om te gebruiken door de jaren heen , en het heeft vele lagen van nuttige addons die kunnen worden aan het werk gezet . Het plannen en volgen van een project kan worden gedaan met behulp van een eenvoudige versie van Excel of door toevoeging van nuttige addons van Microsoft . Instructies
Schedule Outline of Deelprojecten
1

Identificeer alle belangrijke deelprojecten in verband met uw bouwproject . Voor de bouw van een woonhuis , zouden voorbeelden van deze opgraving en foundation kopen van 2

zijn , framing , elektrische installaties, loodgieterij en afwerking . Geef ieder belangrijk deelproject in de eerste kolom van een nieuwe Excel-spreadsheet .
3

Voeg een voorgenomen startdatum voor ieder belangrijk deelproject in de volgende kolom en een voorgestelde einddatum in de derde kolom . Deze worden voorgesteld data omdat de meeste projectplanningen en schema's moeten flexibel zijn om een ​​punt .
Work Breakdown Structure
4

Voeg meer detail aan elke grote deelproject door het invoegen van nieuwe rijen tussen de grote deelprojecten zo moeten definiëren in detail de taken in verband met de voltooiing van elk belangrijk deelproject . In essentie , de grote deelproject is een ouder van de bijbehorende taken .
5

Voeg een voorgenomen begin-en einddatum voor elk gekoppeld taak onder elke grote deelproject .
6

Identificeer minder belangrijke taken in verband met elk bijbehorende taak om het gewenste niveau van projectplanning en detail te voltooien . Het toevoegen van data om dit niveau van detail wordt het veel moeilijker , omdat het kan worden op een uur - per - uur per dag in plaats van dagen , dus dit is een persoonlijke keuze voor de projectmanager te maken .
Toevoeging van zinvolle Metrics
7

Voeg een vierde kolom op de voorgestelde begroting voor elke bijbehorende taak en eventueel elke kleine taak te identificeren .
8

Voeg een vijfde colonne naar de human resources te identificeren voor elk geassocieerd taak . Dit betekent in feite de invoering van de naam van de persoon die het werk of elke taak zal doen .
9

In een laatste kolom om de status van elke taak vast te leggen . In de kolom Status wordt meestal de belangrijkste kolom voor rapportage project , vooral voor managers en klanten een hoger niveau . De kolom status problemen of uitdagingen schetsen met budget , tijd of mensen .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe maak je een Mailing List m…
·Hoe te : Watermerken in Excel …
·Hoe te Contact Telefoonnummer …
·Hoe je informatie uit Cellen i…
·Hoe kan ik een niet-opgeslagen…
·Hoe te tellen Of cellen in een…
·Hoe de diagramtype in Excel wi…
·Wat is het Excel-programma ? 
·Hoe te openen Excel spreadshee…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te MSI Extract Setup.exe 
·Hoe je een AVI bestand afspelen Maak op …
·Skype voor Mac Tutorial & Veelgestelde v…
·Hoe te optimaliseren PNG 's voor het web…
·Hoe Vista Back-up terugzetten in DOS 
·Hoe de productcode voor Office 2007 voor…
·Hoe PowerPoint converteren naar DVD RW 
·Wat is Audible Manager ? 
·Hoe DLL -bestanden identificeren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com