Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Delen van een Microsoft Excel- omgeving Venster
Microsoft Excel spreadsheet is software die u kan helpen invoeren , bijhouden en analyseren van een enorme hoeveelheid gegevens . De werkbalk ( ook wel de " ribbon " ) , de spreadsheet zelf , en de Visual Basic for Applications : Om optimaal te werken in het venster van Microsoft Excel-omgeving , moet u vertrouwd zijn met de belangrijkste onderdelen van het venster dat Excel werk te maken ( VBA ) -venster waarmee u Excel aanpassen aan uw wensen . De Toolbar

De werkbalk Excel is waar je klikt om acties op uw gegevens uit te voeren . Een reeks van tabbladen die dwars over de bovenkant van de werkbalk hebben categorieën waarop u kunt klikken om de beschikbare opties te zien . Bijvoorbeeld , het tabblad "Home " heeft veel eenvoudige opmaak technieken ( zoals vet , cursief en onderstreept ) , terwijl het tabblad " Invoegen" geeft u opties voor het plaatsen en het manipuleren van foto's , grafieken en andere objecten in uw spreadsheet .
< br
werkbalk Snelle toegang

de werkbalk Snelle toegang in Excel 2007 > is gelegen op de linkerbovenhoek van de reguliere werkbalk . Het heeft pictogrammen die u kunt verwijderen en toevoegen aan . Bijvoorbeeld, als je merkt dat je het runnen van een bepaalde functie of macro , kunt u een knop toevoegen in de Access- werkbalk in plaats van te submenu's te navigeren in de werkbalk telkens Quick . In Excel 2003 kunt u een aangepaste werkbalk , die hoofdzakelijk werkt op dezelfde manier toe te voegen .
Spreadsheet Area

De spreadsheet zelf neemt het grootste deel van de ruimte in het Excel -venster . De spreadsheet wordt in kolommen en rijen , die kunnen worden gemerkt met letters of cijfers gelegd . Een typische spreadsheet zou kunnen hebben brieven langs de bovenste rij als kolom identifiers en cijfers over de linker kolom als rij- id's . Dit staat bekend als " A1 " stijl . U hebt misschien ook " R1C1 " stijl , welke nummers gebruikt voor zowel de rijen en kolommen . Elke cel in het werkblad kan in worden getypt , opgemaakt en anderszins zelfstandig of in combinatie met andere cellen gemanipuleerd . Aan de voet van de spreadsheet , een tabblad geeft aan welke plaat van de werkmap die u aan het werk bent
VBE venster

De Visual Basic Editor ( VBE ) is waar u kan VBA-code invoeren en aanpassen van uw werkmap. Het venster wordt bereikt door op " Alt " en " F11 " op uw toetsenbord . U kunt schakelen tussen het werkblad en de VBE venster door op die toets combinatie . De VBE heeft een toolbar voor gebruik bij het ​​schrijven van VBA , en sidebars die je vertellen wat macro's ( stukjes uitvoerbare code ) op het werkblad worden bevestigd .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe te programmeren een knop O…
·Hoe te Excess Tab Symbolen Ver…
·Hoe maak je een verticale as t…
·Hoe om te doen Payroll in Exce…
·Microsoft Excel 2008 gebruiken…
·Hoe maak je etiketten van Exce…
·Hoe wordt Microsoft Excel gebr…
·Hoe maak je een Excel -werkbla…
·Hoe te Kolombreedte AutoAanpas…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
  Software Articles
·IPhone Skype crasht op Inloggen 
·Hoe om te doen Procent Stijgingen in Exc…
·Hoe te SFPack converteren naar SF2 
·Goede Equalizer Instellingen voor Audaci…
·Verbinding maken met een lokale database…
·Hoe kan ik Word 
·Hoe te Photographs converteren naar Line…
·Hoe te Autorisaties wissen in iTunes 
·Hoe kan ik mezelf beschermen tegen Rondw…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com