Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe maak je een beveiligde wachtwoord in Excel 2007 Recover
De Microsoft Office-suite heeft de mogelijkheid om een wachtwoord van uw documenten te beschermen . Wachtwoord beschermen van bestanden is handig als u uw computer deelt met familie , vrienden of collega's en de noodzaak om uw documenten weg van nieuwsgierige ogen te houden . Als u uw wachtwoord vergeet voor een Microsoft Office-document , zoals een gemaakt in Microsoft Excel , kunt u in staat om het te herstellen met behulp van password recovery -diensten en software . Maar deze recovery methoden zijn niet gegarandeerd , en de meer complexe uw wachtwoord , hoe moeilijker het is om te herstellen . Instructies
Excel 2007 Password ( Software )
1

Download Excel 2007 Password van de Last Bit website ( zie bronnen ) . Dubbelklik op het gedownloade installatieprogramma om het opzetten van de applicatie . Klik " Start " " vervolgens Alle programma " en " Excel 2007 Password " om het te openen .

Click 2 " Start & , quot; klik vervolgens op het mappictogram om de Excel- document dat u wilt herstellen lokaliseren . Klik " Open . "

Wacht 3 voor Excel 2007 Password om het wachtwoord te kraken . Als het succesvol is wordt u gevraagd voor de betaling om uw wachtwoord vrij te geven aan u , maar als het niet lukt het kost niets
Excel Key ( Shareware )
4

. Download Excel Sleutel van de Passware website ( zie bronnen ) . Dubbelklik op het gedownloade installatieprogramma om het opzetten van de applicatie . Klik " Start " " vervolgens Alle programma " en klik op de toepassing om deze te openen .

Klik 5 " " herstellen naar uw Excel lokaliseren 2007-document waarvoor u het wachtwoord wilt herstellen . Klik " " Open om het te laden .

Wacht 6 voor Excel toets om het bestand te zoeken . Als het erin slaagt om het wachtwoord te kraken dan zal het tabblad van het programma op het scherm in de " Wachtwoorden gevonden " . Als je een trial versie , zal het de eerste twee letters of cijfers van uw wachtwoorden weer te geven , maar je moet de volledige versie te kopen om de rest te lezen .
7

Controleer de wachtwoorden weergegeven op & quot ; Wachtwoorden gevonden " het toont de " File - geopend wachtwoord " " de File - modify " en eventuele " Werkboek " en " werkblad & . , quot; wachtwoorden zou kunnen vinden . Sluit Excel Key als u klaar bent .
Excel Password Recovery Master ( Shareware )

Download Excel Password Recovery Master uit de Software website Rixler 8 ( zie bronnen ) . Dubbelklik op het gedownloade installatieprogramma om het opzetten van de applicatie . Klik " Start " " vervolgens Alle programma " en klik op de toepassing om deze te openen .
9

Klik op het mappictogram naast " Excel-document naam . " Zoek uw Excel 2007-document , selecteer het en klik " Open . "

Wacht 10 voor Excel Password Recovery Master om uw wachtwoorden te herstellen .
< br > 11

Noteer de " Open , " " Write , " " Werkboek " en " gedeelde werkmap " wachtwoorden het kan herstellen . Klik " Open document in Microsoft Excel " als u wilt Excel Password Recovery Master anderszins sluiten.

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Microsoft Excel Projecten 
·Hoe om te sparen in Excel Visu…
·Hoe mobiele Heights Pas in Exc…
·Hoe een tabel in Word met Exce…
·Hoe kan ik Excel gebruiken voo…
·Hoe te stoppen Hiding het lint…
·Hoe te openen Excel werkmappen…
·Hoe te Records in een Microsof…
·Hoe te Lotus 123 converteren n…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een tekstveld in MS Word 
·Hoe kan ik de White Back in Ogen in Phot…
·Hoe Video Edit: Rotate 
·Hoe te Fonts In Microsoft Office 2007 
·Hoe te vertellen Fonts Needed door Appli…
·Hoe kan ik een afbeelding File Backup in…
·PC Naval War Games 
·Hoe kan ik zien of een vriend is Online …
·Een filmstrip Photoshop Tutorial 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com