Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe maak je een begroting te ontwikkelen in Excel 2007
Budgetten zijn essentieel voor een gezonde financiële toekomst . Veel mensen zouden geschokt zijn als ze daadwerkelijk ging zitten en berekende waar al hun geld naartoe gaat . Door het creëren van een budget met Excel , krijg je een duidelijk beeld van uw financiën en kunnen plannen voor de toekomst . Een voordeel voor Excel is het gebruik van templates . Deze zijn vooraf opgemaakte documenten dat het werk uit het ontwerpen van uw budget nemen . Door gebruik te maken van de persoonlijke maandelijks budget sjabloon , kunt u zich richten op het ontwikkelen van uw budget gegevens . Instructies

Open Microsoft Excel 2007 1 . Klik op de " Microsoft Office "-knop in de linker bovenhoek . Kies de " New " optie in de lijst .

Klik 2 " Geïnstalleerd Sjablonen " in het linkervenster . Selecteer de " Personal Maandbudget " template . Klik op de knop "Create " . Voordat u begint met uw budget te ontwikkelen , klikt u op het pictogram "Opslaan" op de " Snelle toegang " werkbalk . Noem het bestand en sla het op .
3

Klik met de rechtermuisknop op de tab van het werkblad aan de onderkant die zegt " Personal maandelijks budget . " Verander de naam van de huidige maand en het jaar . Vul uw verwachte maandelijkse inkomen in het eerste vak . Gaan door elke tabel van de kosten en vul het verwachte bedrag dat u verwacht te besteden aan elk item . Sla het bestand op .
4

Bereken uw werkelijke maandelijkse kosten aan het einde van de maand . Verdeel uw check register entries en ontvangsten in categorieën . U elke categorie en voeg dan .
5

Open uw Excel- budget . Voer uw werkelijke uitgaven en inkomsten in de tabellen . Evalueer hoe je die maand deed . Het vak " Difference " geeft aan hoeveel verschillende je was dan uw verwachte budget .
6

samen Druk op de " Ctrl "-toets en de " A " knop om het gehele werkblad te selecteren . Rechtermuisknop op het werkblad en kies 'Kopiëren'. Maak een nieuw werkblad door op de " Shift " en " F11 " samen . Noem dit werkblad voor de komende maand en het jaar .
7

Open het nieuwe werkblad . Selecteer het hele werkblad met " Ctrl " en " A. " Klik met de rechtermuisknop en kies ' Plakken'. Ontwikkelen van een nieuwe begroting voor de komende maand . Gebruik kosten van uw huidige maand tot een realistische weergave van uw doelen voor de komende maand te creëren .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe kan ik een macro maken in …
·Hoe te Macro's in Excel 2007 L…
·Hoe te Macro's importeren naar…
·Hoe maak je een Running Stand …
·Hoe te datediff gebruiken in E…
·Hoe maak je een kruiswoordpuzz…
·Hoe te stoppen Draait op Opene…
·Hoe te Weight Watcher Flex Poi…
·Hoe maak je Borders een tabel …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Aanwijzingen voor PowerPoint 
·Hoe maak je een Tally Frequentie Grafiek…
·Hoe te UDF bestanden bekijken 
·Wat zijn de verschillen tussen Final Cut…
·Hoe een PDF in HTML- link 
·Hoe maak je een beschadigde PDF-bestand 
·Hoe je dingen verwijderd uit de Prullenb…
·Aanwijzingen voor Spybot 
·Hoe om bestanden te comprimeren naar een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com