Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Wat is de betekenis van de Cel in MS Excel ?
Als je denkt aan het spreadsheetprogramma Microsoft Excel als een organisme , het uitzoeken van het doel van een cel is eenvoudig . Een van de kleinste delen van een organisme een cel . Hetzelfde geldt voor een cel in Microsoft Excel . Als cel van een organisme is een bouwsteen van het organisme , zodat het voor Excel . Maar de betekenis van een cel kan nog variëren naargelang die met behulp van de cel . Een Container

Het doel van een Excel -cel is om informatie vast te houden. Die informatie kan bestaan ​​uit tekst , getallen en formules . Echter , afhankelijk van welke van deze dingen de cel houdt , kan het een uiterlijk dat is gescheiden van , maar in verband met wat het bedrijf te hebben. Dit feit maakt een Excel- gebruiker een middel om de betekenis van de cel te veranderen .
Formatting

Een cel die een getal dat is opgemaakt met een duidelijke uitstraling geeft geen je veel aanwijzingen over wat het getal staat . Maar als je Excel vertellen om het nummer voorwoord met een dollarteken en voeg een komma na elke drie cijfers , het nummer herkent u als vertegenwoordiger van valuta . U kunt opmaken Excel cellen met vele reeds bestaande formats , waaronder percentages , wetenschappelijke notatie en data . U kunt ook uw eigen numerieke en alfabetische formaten .

Tekstopmaak
is net als dat in Microsoft Word . U kunt de tekst van een cel aan te passen aan de linker-of rechterrand van de cel , of in het midden het horizontaal . U kunt ook aangeven dat tekst draaien onder naar boven in plaats van links naar rechts .
Variabele Betekenis

Het doel van een Excel- cel kan afhangen van wat de functie is van de persoon die met behulp van Excel . Als die persoon is een data-entry werknemer , een Excel- cel is een plek om gegevens in te voeren . Als de persoon is een manager , kan een cel de plaats om te kijken naar de vraag te beantwoorden betekenen " Is het bedrijf maken of geld te verliezen ? " Voor een programmeur kan een cel : een variabele die een opslaglocatie voor informatie van een programma . Het kan ook als een Zwitsers zakmes , met een overvloed aan sub -tools en eigenschappen ze kunnen gebruik maken van programma's voor een werk team schrijven .
Presentatie

personeel presentatie van een werk team , een cel is iets te worden aangekleed , of versierd voor weergave in de best mogelijke licht voor beleggers , bankiers of anderen die de presentatoren nodig om een ​​concept te verkopen aan . Een pr- medewerker , bijvoorbeeld , zou gebruik maken van de celopmaak eerder genoemde instrumenten tot zijn voorgenomen betekenis duidelijk over te brengen aan zijn publiek .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe maak je een Dual Line Grap…
·Microsoft Excel Diversen Insta…
·Hoe kan ik een wachtwoord in e…
·Microsoft Excel 2003 converter…
·Hoe maak je een Perceptuele Ma…
·Hoe te Grafieken maken in Exce…
·Hoe te Weight Watcher Flex Poi…
·Hoe te AutoVormen in Excel geb…
·Hoe de geheimen van Microsoft …
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe om te doen Slow Motion in Pinnacle 
·Hoe Apple Garage Band Gebruik 
·Norton Gereedschap 
·Hoe om tekst te converteren van PDF naar…
·Hoe kan ik bestanden toevoegen aan een b…
·Hoe te verwijderen Downloader Obfuskated…
·Hoe maak je een Dragon Dictate Certified…
·Hoe maak je een knop toevoegen in Front …
·Hoe de koptekst in Excel 2007 Lijn 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com