Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe kan ik Excel gebruiken in OpenOffice
Als u hebt gebruikt Microsoft Excel , zal het u niet erg lang aan te passen aan OpenOffice Calc , het spreadsheet component van OpenOffice . Calc ondersteunt bestanden die zijn opgeslagen in Excel ( . Xls ) formaat , en u kunt Calc gebruiken om alle versies van Excel-bestanden te openen . U kunt zelfs bestanden als oudere ( pre - 2007 ) Excel- bestanden op te slaan , maar met ingang van mei 2011, kon Calc niet exporteren naar de Excel 2007 . Xlsx -formaat . Instructies
1

Klik op "Start , " type " Calc " in de zoekbalk en klik op " OpenOffice Calc " om de software te starten dan . Op het eerste gezicht , zou je een harde tijd vertellen het verschil tussen Calc en pre - 2007-versies van Excel - de menu's en werkbalken zijn zeer vergelijkbaar , en de belangrijkste spreadsheet venster is vrijwel identiek . Aan de onderkant van het scherm , Calc toont de drie standaard spreadsheets voor uw project , het label " Blad1 ", " Blad2 " en " Blad3 . "

Klik op een lege cel om informatie in te voeren 2 . U kunt om het even wat het aangaan van een cel , maar Calc begrijpt sommige vormen van input om speciale betekenis hebben . Bijvoorbeeld, als je een date met woorden en getallen, zoals voer " 18 mei 2011 ", het programma kan de datum opnieuw formatteren naar een numeriek patroon ( gebruikt voor het verzamelen van informatie ) past . U kunt verdiepen in de geavanceerde instellingen te allen tijde aan hoe de informatie displays veranderen, klikt u gewoon op " Tools" en vervolgens
3

Klik op " Bestand " en kies "Open " op " Options . " selecteert u een Excel-bestand te openen met behulp van OpenOffice . Blader naar de locatie van het . Xls -bestand en dubbelklik op het bestand om het te openen . Als het bestand wordt geopend zonder dat er een foutmelding , kunt u erop vertrouwen dat alle componenten en formules uit de Excel-spreadsheet worden ondersteund in Calc . Ook Calc zal u vertellen of een component niet correct geladen . Voor basis gebruikers , zal dit geen probleem zijn . De meeste compatibiliteitsproblemen komen uit spreadsheets met ingewikkelde macro's .
4

Voeg de informatie die u nodig hebt of wijzigen van de spreadsheet als u wenst . Calc werkt net als Excel . OpenOffice biedt gebruikers een 400 - pagina's tellende handleiding in PDF-formaat om de complexiteit van het programma te dekken , en zoals alles in het OpenOffice collectie , de handleiding is gratis beschikbaar ( zie bronnen ) .
5

Klik op " File " en " Save As " om uw spreadsheet te exporteren . Standaard zal Calc proberen om het bestand met een OpenOffice extensie opnieuw opslaan . Gebruikers van Excel 2007 met Service Pack 2 kan Calc bestanden openen , maar alle oudere versies van Excel software zijn niet compatibel met . Ods bestanden . Kies " File Type " aan de onderkant van de save -venster en selecteer " Microsoft Excel Spreadsheet " om het Calc -bestand opslaan in een compatibel formaat .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe de oriëntatie van een wer…
·Over Excel Macro's 
·Hoe maak je een Check Box make…
·Hoe om te doen Payroll in Exce…
·Hoe kan ik een factuur Spreads…
·Excel Visual Basic Tutorial 
·Hoe kan ik Excel Grafieken mak…
·Hoe de Naam Orde Verander From…
·Hoe maak je een Excel-werkmap …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Verschil tussen Adobe Student & Regular 
·Hoe naar Red Eyes Fix op foto's met Phot…
·Hoe herstel Installatie Disks van XP Zor…
·Zijn Japanse lettertypen Compatibel met …
·Hoe kan ik BitDefender Transfer naar een…
·Wat zijn de Lossless beeldcompressietech…
·Hoe te converteren van een film naar Bla…
·Hoe kan ik Norton verwijderen op een Mac…
·Hoe kan ik meerdere DVD -bestanden brand…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com