Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Kan ik een database aanmaken in Excel ?
Microsoft Excel , het spreadsheetprogramma aangeboden met alle versies van Microsoft Office , kan ook helpen gebruikers te creëren databases . Excel maakt deze taak kan door functies voor het definiëren databasetabellen vullen met gegevensrijen , ophalen van gegevens en het veranderen zoals nodig . Iedereen kan deze handelingen gebruiken om te bouwen en effectief te werken met databases in Excel . Tafels in

Een Excel- database tabel
is een set kolommen , met de meest eenvoudige tafel met slechts een kolom . Bijvoorbeeld , zou een databank met gegevens over kunstgeschiedenis een tafel met biografische informatie over kunstenaars hebben . De tafel kunstenaars kunnen onder de kolommen " Voornaam ", " Achternaam, " en " Stijl . " Voor het opzetten van een tabel als deze in Excel , zou je typt de zojuist genoemde in aangrenzende cellen velden .
Data Entry

U kunt gegevens invoeren in uw Excel -database door simpelweg het direct typen in het spreadsheet -cellen . In het voorbeeld met de tafel kunstenaars in de kunstgeschiedenis databank , zou deze operatie met zich meebrengen te typen " Pablo " in de cel onder het veld Voornaam , drukken op " Tab " om naar de volgende cel , dan is het intikken van " Picasso " in de " Achternaam " veld . Deze methode van data-entry is gevoelig voor spelling -en andere fouten , zoals het typen in de verkeerde cel en vernietigen van de gegevens van die cel . Om deze problemen te vermijden , Excel een aantal oplossingen . Een van hen gaat met behulp van lijsten van geldige waarden van waaruit gebruikers gegevens invoeren kunt kiezen . U kunt dergelijke lijsten maken met Excel's "Data Validation " commando , onder het tabblad "Data " .
Ophalen

Excel
heeft commando's waarmee u kunt zoeken naar en ophalen tabel records , die essentieel zijn voor de exploitatie van een databank zijn . U kunt deze handelingen in Excel op verschillende manieren . Een van de meest voorkomende is de " filter " commando . Gebruik dit commando door te klikken met de muis op een van de cellen in een tabel , de muis te slepen over de tafel van andere cellen , het uitvoeren van de " filter " commando en specificeren welke records u wilt bekijken . Voor de kunstgeschiedenis Dit kan bijvoorbeeld betekenen controleren alleen voor de records die een " Style " waarde van hebben " kubisme . " Deze actie zou alleen informatie over kunstwerken met het kubisme stijl halen .
Modify

Excel kunt u niet alleen om nieuwe gegevens in te voeren en op te halen bestaande records uit een database , het laat je ook bestaande records wijzigen . De eenvoudigste van de methoden voor het bereiken van deze kunt u klikken in een cel en de inhoud ervan te bewerken . Net als bij het ​​invoeren van nieuwe gegevens , echter , wijzigen bestaande gegevens is gevoelig voor fouten van gebruikers . Aangepaste vormen die een deelverzameling van records te tonen en kunnen gebruikers alleen die records te wijzigen en bij te werken is een manier om dit probleem te verzachten . Een andere is om Excel's "Data validatie " commando , dat voorkomt dat gebruikers gegevens invoeren die niet voldoet aan specifieke criteria te gebruiken .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe print ik Rij Numbers voor …
·Hoe maak je een Lost Excel bes…
·Hoe kan ik eenvoudig Macro's s…
·Hoe te Bars Draw Met standaard…
·Hoe kan ik een Excel- document…
·Hoe kan ik Excel spreadsheets …
·Microsoft Excel Training Progr…
·Hoe te verwijderen van een Mic…
·Hoe je filters in Microsoft Ex…
  Related Articles
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
Hoe maak je een eenvoudige tabel in Word…
Hoe maak je een Main Mail Merge document…
Hoe maak je een multilevel Genummerde of…
Hoe kan ik een nieuwsbrief te maken 
  Software Articles
·Wat is de extensie Qdat ? 
·Hoe de Volume hoger op Burned audio-cd's…
·Wat is de Mini werkbalk in Microsoft Wor…
·Hoe te gebruiken After Effects als een L…
·Hoe te Enveloppen Van Excel printen 
·Hoe je Rhythmbox Clear 
·Hoe de geregistreerde Teken verdienen op…
·Hoe om te doen Factored Vergelijkingen i…
·Hoe te Dubbel - Line Space in Typing 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com