Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe Set Niet afdrukken Cell in Excel
Casual gebruikers van Microsoft Excel kunnen zijn vertrouwd met de basisprincipes van spreadsheet ontwerp , maar het programma biedt ook een aantal geavanceerde functies die gemakkelijk kunnen worden geleerd en kan de efficiëntie te verbeteren . Of u wilt een kosten-batenanalyse te berekenen of track maandelijkse uitgaven , kan er informatie op uw spreadsheets die nuttig zijn, maar die u niet wilt opnemen op afdrukken , zoals intermediaire berekeningen of vreemde details . Excel geeft je de mogelijkheid om de aanwijzing van deze gebieden van uw spreadsheet als niet-drukkende delen . Instructies
verbergen blokken cellen

Lancering Microsoft Excel 1 door op uw knop "Start " en de applicatie te selecteren uit de lijst met beschikbare programma's , of klik op het pictogram als u er een hebt opgeslagen op uw bureaublad . Open een bestaand bestand dat de gegevens in plaats van een leeg werkblad . Maak een back-upbestand indien nodig om jezelf te beschermen tegen onbedoeld wissen van gegevens op het werkblad .

Highlight 2 een rij , kolom of specifieke cellen in uw spreadsheet . Om een hele rij of kolom te selecteren , wijst u de rij-of kolomkoppen ( nummers voor rijen en brieven voor kolommen ) totdat de reguliere muisaanwijzer verandert in een pijl naar rechts ( voor rijkoppen ) of een pijl omlaag ( voor kolomkoppen ) . Klik op de linkermuisknop om de rij of kolom te selecteren . Om een blok met cellen te selecteren , gaat u naar de eerste cel die u wilt markeren , klikt u op de linker muisknop ingedrukt en sleep de cursor tot het gewenste blok wordt geselecteerd . Laat vervolgens de linker muisknop .
3

rechtermuisknop op de geselecteerde rij , kolom of blok cellen . Selecteer " Hide " uit het pop - up menu dat verschijnt . Als het pop - up menu niet verschijnt , probeer dan houdt u de Ctrl -toets en de rechtermuisknop te klikken op de selectie . Zodra u de optie "Hide " selecteert , zult u zien dat de selectie is niet meer zichtbaar op het scherm .
4

Print het werkblad . Selecteer "Bestand " in de menubalk of druk op Ctrl + P om uw werkblad wilt afdrukken . Controleer of de geselecteerde rij , kolom of blok tekst die u ontworpen om verborgen worden niet weergegeven op de afgedrukte werkblad .
Verbergen individueel en niet - aangrenzende cellen
5

Links op de cel die u wilt verbergen. Als u meerdere niet- aangrenzende cellen te selecteren , houdt u de Ctrl -toets en de linker - klik op de gewenste cellen .
6

rechtermuisknop op uw selectie en selecteer " Format " uit het pop - up menu . In de categorie "nummer " , selecteer "Custom" en handmatig invoeren in " ,,, " zonder de aanhalingstekens in het vak " Type" . Klik vervolgens op " Okay . " U zult merken dat de cel (len ) of blok cellen nu zijn verborgen .
7

Print het werkblad . Selecteer "Bestand " in de menubalk of druk op Ctrl + P om uw werkblad wilt afdrukken . Controleer of de geselecteerde cellen die u ontworpen om verborgen worden niet weergegeven op de afgedrukte werkblad .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe het opzetten van een Grade…
·Hoe maak je een spreadsheet ma…
·Hoe te Controls zoeken in een …
·Hoe maak je een Pattern Datum …
·Datum Verschil in enkele secon…
·Hoeveel exemplaren van Excel 2…
·Hoe maak je een Return in een …
·Hoe te Cellen Aftrekken in Exc…
·Hoe te vinden en vervangen Wor…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe om tekst te roteren in Microsoft Off…
·Hoe te slepen Album Artwork in iTunes 
·Wat is de extensie Axe ? 
·Hoe kan ik een boekje in Publisher afdru…
·Tutorial over hoe je een Sparkle aan een…
·Hoe te Make Me Look Buff op Photoshop 
·Hoe te Kids Stop downloaden van games op…
·Hoe installeer ik Mixer Apparaten met ee…
·Hoe maak je een spreuk in de Sims Makin …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com