Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe te gescande bestanden & Namen converteren naar Excel All Together
Microsoft Excel heeft een import functie die u toelaat om bestanden te importeren uit verschillende bestandsextensies . U kunt tekst bestanden , gedownloade cvs bestanden van uw online bankrekening , of de overdracht gescande documenten importeren in Excel . Dit bespaart u uren van het invoeren van gegevens en elimineert de noodzaak om te huren contractarbeid om al het werk voor u doen . Wat je nodig hebt
Microsoft Excel
Scanner
Up-to - date scanner software
Toon Meer Aanwijzingen
1

Kies een scanning software programma waarmee u documenten exporteren naar andere programma's zoals spreadsheets . Leg uw document op de scanner of uit te voeren door , afhankelijk van wat voor soort scanner die u hebt . Open uw scanprogramma om de scan te starten en te accepteren in het programma .

Uw scansoftware 2 mei nu vragen hoe je wilt deze scan te slaan . Je zou kunnen hebben de mogelijkheid om het direct verplaatsen in Excel-formaat . Zo niet , dan kunt u de scan in plaats daarvan op te slaan als een tekstdocument . Sla het document op uw bureaublad, zodat u gemakkelijk kunt vinden .

Open Excel 3 en zoek de werkbladdocument de scan opgeslagen voor u . Als een import -wizard opent , volgt u de overdracht instructies om het document wil openen in Excel . Als je moest het document opslaan als een tekstdocument , zal de wizard Importeren automatisch geopend wanneer u het bestand selecteert . Stappen van de wizard en maak ofwel de komma gescheiden selectie of de ruimte selectie naar de informatie in de juiste vorm te verplaatsen . Klik op OK op het einde van de wizard te sluiten en dan hebben deze te openen in Excel .
4

Als je moest het gescande document op te slaan als een image -bestand op het bureaublad , open het document en zien of er de mogelijkheid om op te slaan als tekstbestand van het bureaublad . Zo niet , kijk dan of u de print van de pagina kunt kopiëren door te wijzen op de tekst , dan Kopiëren te selecteren in het menu . Kopieer de tekst naar tekst software zoals Kladblok , vervolgens opslaan als een tekstbestand . Gaan door het document eerst te zien of je nodig hebt om spaties of komma's toe te voegen , zodat Excel de parameters kan vinden . Open Excel en selecteer Importeren in het menu Bestand . De wizard zal

Microsoft Office 2003 5 opent en je kunt je in komma of spatie selecties te maken voor omzetting in Excel . En later heeft de Document Imaging -component die bij de software . Dit stelt u in staat om direct in de MS Office- software van uw keuze te scannen . Vanaf uw Windows Start menu , gaat u naar Microsoft Office , selecteer Microsoft Office-hulpprogramma , selecteer vervolgens Microsoft Office Document Imaging aan de slag te gaan .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe maak je een Excel-werkmap …
·Hoe te Massa Links verwijderen…
·Hoe maak je een percentage van…
·Hoe te Upper & Lower Controls …
·Hoe maak je een Line Graph in …
·Hoe maak je een maandkalender …
·Excel Visual Basic Tutorial 
·Hoe te Getallen afronden op Do…
·Hoe maak je een tabel in Excel…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een EPS- bestand in Photoshop…
·Software voor het ontwerpen van Wood Pro…
·Hoe kan ik een decoratieve rand rond Ges…
·. Doc Vs . . Docx 
·De Ronde functie in T - SQL 
·Hoe Microsoft Outlook Backup Bestanden z…
·Hoe je documenten Versier met een achter…
·Hoe verwijder ik Security Suite van mijn…
·Hoe kan ik een Word 2003- document conve…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com