Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe maak je een histogram maken in Excel Met Vier Afvalbakken
Bij het maken van een histogram , dat is gewoon een grafiek die frequentie -gegevens weergeeft , de bakken zijn de tijdstippen waarop het histogram breekt de gegevens . Bijvoorbeeld , als je het maken van een histogram voor school rangen , zou je bakken zijn 100 , 90 , 80 , 70 en 60 , omdat deze deel uitmaken van de top scores voor elke letter leerjaar . Als u wilt een histogram met slechts vier bakken maken , moet u eerst last Analysis ToolPak om toegang te krijgen tot het histogram functie , dan zul je moeten correct instellen van uw brongegevens . Instructies
1

Open een nieuw Excel 2010 -spreadsheet . Klik op de cel " A1 " en type in "Data " , klik dan op cel " B1 " en typ in

Klik 2 op cel " A2 " en " Bakken . " de gegevens in die ervoor zorgt dat uw histogram onderaan de volledige " A " kolom .
3

Klik op de cel " B2 " en typ uw vier bakken naar beneden de " B " column . Vergeet niet dat de bakken vertegenwoordigen de bovengrens van het bereik van getallen voor uw gegevens , dus zorg ervoor dat uw gegevens maximale waarde te gebruiken als een van de bakken . Als uw gegevens heeft geen bovenste bereik , moet je gewoon drie bakken in deze kolom , als je vierde bak wordt vermeld als " More" op je histogram .
4

Klik op het tabblad " File " aan de bovenkant van het Excel-venster en selecteer " Opties " uit het menu dat verschijnt . Klik op " Add- Ins " aan de linkerzijde van het venster "Opties " en klik op "Go " aan de onderkant van het venster . Plaats een vinkje naast " Analysis ToolPak " en klik op "OK . " Je hebt nu toegang tot de histogram functie .
5

Selecteer het tabblad "Data " aan de bovenkant van de venster en klik op de "Data Analysis " knop op het lint . Klik op " Histogram " op het kleine venster dat verschijnt en klik vervolgens op " OK . " De Histogram venster verschijnt .

Plaats 6 uw cursor in de " Input Range " tekstvak . Klik en houd de muisknop op cel ' A2 ', sleep de muis naar beneden om de laatste cel waar u gegevens hebt ingevoerd en vervolgens de knop los . Het bereik van cellen wordt weergegeven in het vak " Input Range " . Plaats de cursor in het vak " Bin Range " en herhaal het proces voor je bakken .
7

Klik op de radioknop naast " Output Range ' en plaats de cursor in het tekstvak naast de de knop . Klik op een cel in uw werkblad - buitenkant van de cellen waarin u al gegevens hebt ingevoerd - . Waar u het histogram te gaan

Plaats 8 een vinkje in het vakje naast " Grafiek Output " als u ook wilt het histogram om een grafiek van de informatie te tonen . Klik op " OK " om het histogram verschijnt op uw werkblad .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe maak je een serie in Excel…
·Hoe maak ik een Pareto grafiek…
·Hoe je Time Lines in Excel Maa…
·In Excel , Is er een manier om…
·Hoe Gemiddelden in Excel 
·Excel -functies Vs . Sub 
·Hoe maak je een Voorwaardelijk…
·Hoe om gegevens van Excel expo…
·Hoe de gegevens uit de Access-…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een afbeelding in Paint plakk…
·Hoe om bestanden te verplaatsen naar Dro…
·Hoe maak je een gitaar in Photoshop Maak…
·Hoe maak je een HTML e-mail te verdienen…
·Hoe u uw Firewall uitschakelen Met Norto…
·Hoe te Stenografie Typ in Microsoft Word…
·Hoe te openen een Office Calc Tutorial 
·Hoe je DVD's branden zonder een dvd-bran…
·Hoe uw Spray Verandering in Counter - St…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com