Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Home Recording Software >> Content
Verander XVID naar DVD
Wanneer films online worden gedownload , worden veel bestanden gemaakt met behulp van een populaire codec bekend als XVID . XVID is een codenaam voor DviX , en de twee namen zijn uitwisselbaar . Bij het branden van de bestanden naar een dvd , kan ze niet goed spelen in dvd-spelers , zodat ze in de juiste DVD-formaat moet worden overgedragen . Er zijn meerdere manieren om dit te doen , maar een van de makkelijkste is met Nero software voor het branden . De software zet het bestand en maakt een professioneel ogende dvd die speelt in de meeste spelers . Nero

Download het Nero- programma starten vanaf de officiële website . U kunt de software ook te bestellen, zodat het gaat via de mail met een installatie- cd . Volg alle van de installatie-instructies en start het programma zodra het downloaden is voltooid . Het hoofdmenu wordt een lijst van verschillende branden opties van mediatype voorzien . Klik op het drop-down menu aan de bovenkant van het programma en selecteer de optie "DVD " . Klik op de " Foto /Video" optie onder die en kijk voor de selectie die zegt: " Maak je eigen DVD-Video . De " Nero Burning Rom " zal laden .
Nero Burning Rom

de Nero Burning Rom zal een nieuw project automatisch te laden en start je in het venster project . Sleep je XVID bestand in dit vak. het programma zal automatisch de video te scannen en te verwerken . de grootte meter op de onderzijde van het scherm zal laten zien hoe groot het bestand is en als het te groot is verschijnt er een bericht waarin u wordt gevraagd om de kwaliteit te verlagen . Klik op het icoon " hoofdstukken maken " als u handmatig wilt hoofdstukken selecteren voor de video . zo niet , druk op de knop "Volgende " om het menu te bewerken .
menu bewerken

de standaard Nero DVD -menu
beschikt over een blauwe DVD-schijf en vierkante video selecties . de menu -editor kun je bijna alles op het menu te wijzigen . Selecteer een thema achtergrond van het menu van het programma , of importeer uw eigen door het pictogram "Map" . Dubbelklik op het menu voorvertoning om het lettertype en de stijl van het menu te wijzigen . Klik op elk tekstvak om de tekst te bewerken in de doos . Klik op het drop-down menu aan de bovenkant van het scherm om de stijl van de menu- opties te wijzigen . je kunt verschillende gevormde previews of importeren foto's selecteren om uw menu- opties te vertegenwoordigen . < br >
DVD Voorbeschouwing

Klik
op de " Next " knop wanneer het menu is voltooid . Dit brengt u naar een real-time preview van de DVD -menu . de preview-scherm is op de links en de afstandsbediening is aan de rechterkant . Blader door de verschillende menuopties en speel de video om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt . Druk op de knop " Terug " als je nodig hebt om wijzigingen aan te brengen in de DVD . Druk op "Next " als de DVD is voltooid .
Burning

Plaats
een lege dvd -schijf in de computer DVD-RW drive . Geef de computer een minuut om de schijf te verwerken . Controleer de brandinstellingen voor de DVD en gebruiken langzaam branden instellingen om ervoor te zorgen dat de dvd brandt goed . Druk op de knop "Branden " en laat het programma doet de rest . Een typisch 90 minuten XVID kan drie uur duren om te branden op DVD .
< br >

Previous: Next:
  Home Recording Software
·Hoe maak je een lege NN - 19 i…
·Wat doet de UDF-lezer voor? 
·Tips voor het opnemen Cassette…
·Nero Expert Features 
·Hoe kopieer ik een ISO image n…
·Nero 7 Ultra Tutorial 
·Hoe te formatteren in ImgBurn 
·Hoe maak je een melodie maken …
·Hoe kan ik een L -vormige neus…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Straight Quotes Vervangen Met Kru…
·Flash Tutorial voor Animated Zwaaien Ima…
·Hoe maak je een pad in Photoshop Delete 
·Hoe kan ik een Word 2007 Document beveil…
·Wat doet de TinyMCE Clean Code Button do…
·Hoe af te nemen van de Backwards P Symbo…
·Het verschil tussen V $ SQL & V $ SQLARE…
·Hoe te downloaden van een gratis antivir…
·Hoe kan ik Excel spreadsheets delen Met …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com