Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Home Recording Software >> Content
Hoe te Punch In en Out Record in ProTools 8 LE
In de pionierstijd van het opnemen van muziek , muzikanten moesten hun best spelen tijdens de opgenomen uitvoering . Met de huidige opname-technologie , is het gemakkelijk voor een muzikant of een zanger om opnieuw op te nemen zijn prestaties of gewoon een klein deel van zijn prestaties zonder dat de opname van de andere bandleden en zelfs andere delen van zijn eigen opnamestudio . ProTools Versie 8 LE is software met alle toeters en bellen van de state - of-the - art opnameproces . Een waardevolle ProTools feature is de mogelijkheid om ' punch in " en " punch-out " van de opnamemodus , zodat een muzikant om opnieuw op te nemen gedeelte van een eerder opgenomen nemen zonder andere delen die hij al heeft geregistreerd en is tevreden over . Het proces begint met het identificeren van de sectie wil hij opnieuw op te nemen , het instellen van begin -en eindpunt ( punch in en punch out punten ) en het vervolgens opnemen van een nieuwe te nemen . Instructies
1

Luister naar je track en bepaal het punt waar u de opname wilt ( punch in ) en het punt te beginnen waar u wilt opnemen ( punch out ) te stoppen . Kopen van 2

Stel de punch in punt door te klikken op het veld " Start" in het venster vervoer . ( Als dit gedeelte van het venster vervoer niet wordt weergegeven , klikt u op het kleine , naar beneden wijzende driehoekje aan de rechterkant van het venster vervoer en klik op " All " uit het drop - down menu ) . Evenzo , voert u een waarde in het veld " Einde " om de opname te stoppen . De waarden die u opgeeft kan worden in de tijd ( minuten en seconden ) of maatregelen ( bars en beats ) , afhankelijk van hoe je het display set in het venster vervoer .
3

alternatief stel de punch in en uit punten met de functie " Selectie" en " klik en sleep ' met de muis over het gedeelte dat u opnieuw wilt opnemen . Kleine pijl markeringen verschijnen op de tijdlijn om de punch in /out punten te geven.
4

Gun uzelf de tijd om een gedeelte van het nummer in de aanloop naar de punch in punt om te luisteren door het invoeren van een waarde in het veld ' pre - roll ' in het venster vervoer . Het invoeren van een waarde van 10 seconden , bijvoorbeeld , instrueert ProTools te beginnen met het spelen van de song 10 seconden voordat de punch in de mark . Ook kunt u een "post - roll ' tijd om te luisteren naar de track zodra de punch-out punt is gepasseerd ingesteld .

" Arm " 5 van de track ( zet deze in de opnamemodus ) door te klikken op op de track record staat toets op het bedieningspaneel baanvak , dat is aan de linkerkant van golfvorm van het spoor .
6

Stel het spoor naar de "input enige controle " -modus . Doe dit door te klikken op " Track " op de bovenste menubalk en zoek naar " Input alleen toezicht " in het drop - down menu . Als je het ziet , dan is het al ingesteld . Dit stelt de muzikant om aan de vooraf opgenomen muziek luisteren op het spoor tot aan de punch in de marker , en vervolgens wordt automatisch naar haar inbreng prestaties te controleren . Als u niet deze zin zien , zul je in plaats daarvan zie "Audio -ingang controle . " Klik gewoon op die lijn en het zal schakelen naar de " Input enige controle " -modus .
7

Bereid uw instrument . Controleer of de ingang die u gebruikt op uw D /A ( digitaal-naar - analoog ) interface- apparaat is ingesteld op de ingang van de track die u gaat opnemen op ( ingang 1 , ingang 2 , ingang 3 en ga zo maar door ) . < br >

Klik 8 op het opnemen en afspelen knoppen in het venster vervoer , luister naar het lied en begin met spelen .
9

Klik op "Edit " op de bovenste menubalk en " Undo record" uit het menu drop-down als je niet tevreden bent met je prestaties . ProTools standaard een " non - destructieve opnamemodus , " dus je bent niet verplicht om je te nemen als u niet tevreden bent met het. U kunt de punch in /out-procedure opnieuw uitvoeren als u wenst.

Previous: Next:
  Home Recording Software
·Hoe te Ativa installeren met L…
·Hoe te Bass In Songs in GoldWa…
·Hoe meer Volume Get Out van Vo…
·Hoe te formatteren in ImgBurn 
·Hoe te Videotape wat er gaande…
·Tape naar DVD Software 
·Hoe de Fretboard Verandering i…
·Hoe maak je een Nero Tracklist…
·Hoe je opnemen en Crop Met Pin…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak Diablo II sneller lopen op Dial…
·Hoe Word- documenten opslaan in Access 
·De voordelen van het gebruik van Adobe P…
·Microsoft Office 2007 : Hoe u de standaa…
·Hoe maak je een PDF als raster afdrukken…
·Hoe te stoppen met bewegen van de muis i…
·Hoe maak je Schakel een Skype- conversie…
·Hoe kan ik een licentie in de Quicken Ve…
·Audio-cd Burning Tips 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com