Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> GIMP >> Content
Hoe te Stickers verdienen met GIMP
In deze dagen van video-games en computers , kan het moeilijk zijn voor kinderen en ouders om leuke activiteiten die ze samen kunnen doen vinden . Maar wel een die je kunt overwegen is het werken met je kinderen om aangepaste stickers die ze kunnen gebruiken op zaken als hun skateboards en schoolkasten creëren . Je zou denken dat je zou een ingewikkelde en dure grafische programma om de graphics te creëren stickers nodig , maar met behulp van GIMP , een freeware grafisch programma , kunt u en uw kinderen snel stickers die leuk zijn voor iedereen te creëren . Wat je nodig hebt
Sticker papier
Veiligheid schaar
Computer met GIMP gedownload ( als het niet op uw computer , kunt u het downloaden vanaf http://www.gimp.org ) op Twitter < br > Toon Meer Aanwijzingen
1

Ga zitten met je kinderen en brainstormen de ontwerpen voor hun stickers . Gebruik papier en gekleurde stiften te schetsen enkele ideeën . Een cool idee is om foto's van de kinderen zelf , die vervolgens worden overlayed met afbeeldingen of tekst te gebruiken .

Load 2 alle afbeeldingen die u wilt gebruiken op je computer , ze op te slaan op de harde schijf . Als u vindt dat u de afbeeldingen in te scannen , zorg ervoor dat u de scanner software resolutie ingesteld op ten minste 600 dpi op de foto om een kwaliteit te waarborgen op uw sticker .

Open GIMP 3 . Selecteer " File " in het menu en klik op ' Nieuw '. In het dialoogvenster dat verschijnt , veranderen de stappen om inches en maak de breedte en hoogte wat je wilt voor uw eerste pagina van stickers (gebruik de breedte en hoogte van de sticker papier dat u wilt gebruiken . Stel de resolutie tot 300 pixels per inch en klik op "OK . "
4

Selecteer " File " uit het menu en selecteer "Importeren als Lagen . " In het dialoogvenster , blader naar de map die u hebt opgeslagen beelden en open degene die je wilt aan . Positie gebruik het ene scrollen en kiezen voor de functie " Scale " om het formaat te wijzigen tot het gewenste formaat

Klik 5 op de " New Layer " icoon wilt voor uw stickers . . Gebruik vorm gereedschap gecombineerd met de functie " Emmertje " te vormen op de sticker te creëren .
6

Selecteer het gereedschap " tekst " . Kies het lettertype , de grootte en de kleur die u wilt en typ de tekst .

Herhaal de stappen 04-06 juli om extra stickers voor de pagina aan te maken . of gebruik de functie kopiëren en plakken om extra exemplaren van de sticker die u hebt gemaakt te maken. Sla je werk op als een hoge - resolutie JPEG .

8

Print uw stickers op peel - staat sticker papier . Laat uw kinderen gebruik maken van veiligheid een schaar om ze te snijden .

Previous: Next:
  GIMP
·Hoe te Awesome Graphics maken …
·Hoe te Neon Woorden maken over…
·Hoe te installeren Gimp Paint …
·GIMP Tutorial te vereenvoudige…
·Hoe de Clone -tool in gebruik …
·Hoe je lichaamsdelen Bewerken …
·De Glow Effect op GIMP 
·Hoe maak je een tekst Edge Met…
·Hoe het opzetten van GIMP voor…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te MOV's gebruiken 
·Hoe maak je een Kodak Gallery Slideshow …
·Hoe je Palm Desktop Software Uninstall V…
·Hoe te Facturen uitschakelen Van Printin…
·Hoe verwijder ik Accenttekens ? 
·Computer Music Tutorials 
·Hoe de kaarten Neem Spongebob Squarepant…
·Hoe te Audio & Video Branden op een cd 
·Hoe de Office Suite Trial 2007 Uninstall…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com