Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
Hoe te Facturen uitschakelen Van Printing in QuickBooks
Misschien is uw bedrijf maakt goed gebruik van de e-mailfuncties van QuickBooks door te mailen van de facturen aan uw klanten in plaats van het afdrukken en faxen of mailen . Of wilt u misschien een aantal van uw medewerkers te voorkomen uit te kunnen printen facturen , ofwel om papier te besparen of om wat geld te besparen op inkt en papier . Wat de reden ook , kunt u de instellingen van uw QuickBooks programma zodanig dat facturen niet kunnen worden afgedrukt configureren . Instructies
uitschakelen Factuur afdrukken voor specifieke gebruikers
1

Klik op de optie "Onderneming " in de bovenste menubalk . Wanneer het menu opent , scroll naar beneden om de "Set Up Gebruikers en wachtwoorden " optie . De "Set Up Users" menu wordt geopend . Klik op de "Set Up Users " optie . Als u nog niet hebt ingesteld van de gebruikers voor uw QuickBooks programma nog niet, moet je dat nu doen . Kopen van 2

Klik op de knop ' Gebruiker toevoegen ' en volg de aanwijzingen om in de naam van de gebruiker in te voeren en vergeten ze zal gebruiken om toegang te krijgen tot de QuickBooks software . Zodra de naam en het wachtwoord zijn gekozen , kiest u de toegang mogelijkheden voor elke gebruiker die u maakt een profiel voor .
3

Klik op de "Geselecteerde Gebieden van QuickBooks " optie . Dit zal u toelaten om het afdrukken en de gebruiker toegang tot verschillende functies in QuickBooks uitschakelen . Klik op " Next . " Het eerste gebied is dat van de Sales en Debiteuren . Zoek de derde knop onderaan het label " Selectieve Access " en klik op de " transacties enige Maken " optie . Deze gebruiker zal niet in staat om facturen af te drukken . Ze zal niet in staat zijn om aankoopbewijzen of schattingen te printen .
4

Voltooi de rest van de gebruiker toegang tot informatie en klik vervolgens op de knop "Voltooien" . Herhaal de procedure voor elk van de gebruikers die zullen werken met uw QuickBooks programma . Wanneer u klaar bent , klikt u op de knop "Sluiten" in het venster "User List " .
Factuur afdrukken voor alle gebruikers
5

Klik op het pictogram " Maak Facturen " uitschakelen . Ga naar het vak " Voor afdrukken " . De meeste van de problemen met facturen en afdrukken zijn gemaakt door de verwaarlozing van dit vak. Als het vakje aangevinkt is , wanneer de factuur is opgeslagen , wordt het in een wachtrij met andere facturen die zijn gemaakt gezet . Als deze functie is verwaarloosd , kan de wachtrij worden zo groot als te vertragen de QuickBooks verwerking . Verwijdert u het vinkje , indien er een controle aanwezig is , en klik vervolgens op ' Opslaan en sluiten ' om het proces te voltooien .
6

Leeg de afdrukwachtrij van alle wachtende documenten worden afgedrukt . Klik op de knop "Bestand" en zoek de " Print Formulieren " knop . Klik op de kolom header aangegeven met een vinkje . Elke afdruktaak voor de facturen is geselecteerd voor afdrukken . Klik op " OK . " Wanneer het venster "Afdrukken" wordt geopend , klikt u op de pijl op het vak "Printernaam " en kies de QuickBooks PDF Converter . Dit zal " print" alle formulieren op de harde schijf en maak een PDF kopie van elke factuur .
7

Klik op de knop "Bestand" in de bovenste menubalk . Wanneer het menu " File " wordt geopend , klikt u op "Printer Setup . " Het menu " Printer Setup " wordt geopend zodat u een standaardinstelling voor alle afdruktaken die verband houden met dergelijke vormen te creëren . De eerste optie is de ' factuur ' vormen . Het tabblad "Instellingen " moet openstaan ​​met een doos met label , " Printer Name" aan de top . Klik op de pijl in dit vak en vind de QuickBooks PDF Converter . Klik op " OK . " Dit maakt de PDF Converter de standaardprinter van alle facturen . Wanneer gedrukt , zullen ze een databestand beeld van de factuur maken en deze opslaan op de harde schijf . U kunt nog steeds alle aankoopbewijzen en schattingen op papier af te drukken met behulp van deze functie om uw kantoor printer de standaardprinter voor deze vormen .

Previous: Next:
  financiële Software
·7064 Quicken Fout 
·De Beste Persoonlijke Financië…
·Ik Bijgewerkt Silverlight & Ka…
·Hoe te installeren Argus DCF o…
·Hoe de Bank Balance in QuickBo…
·Hoe te OFX importeren in Quick…
·Hoe je facturen in QuickBooks …
·Hoe kan ik de tab Eigendom van…
·Hoe kan ik opnieuw installeren…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Twee pagina's bekijken in een kee…
·Hoe je games te kopiëren Met DVD Decryp…
·Hoe maak je grafieken importeren in Shar…
·Hoe te verwijderen bijschriften Met Open…
·Hoe kan ik een bericht maken met Dreamwe…
·Hoe vindt u lettertypen te gebruiken op …
·Hoe kan ik gegevens samenvoegen Van Twee…
·Hoe te converteren naar grijswaarden in …
·Hoe te marges verwijderen in Photoshop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com