Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Hoe maak je grafieken importeren in SharePoint
SharePoint is een web-applicatie software door Microsoft gebruikt voor het creëren en beheren van intranet en internet websites. Gebruik deze samenwerking technologie om inhoud , zoeken en delen van documenten te beheren voor kleine en grote organisaties met behulp van de " ribbon - achtige " interface. Het heeft meerdere ingebouwde functies om aangepaste webonderdelen , lijsten , bibliotheken , ontmoeten werkruimtes en geïmporteerd en geëxporteerd documenten vanuit Microsoft Office , creëren samen met aangepaste sites voor discussieforums , blogs , enquêtes en aankondigingen . U kunt grafieken importeren en weergeven in SharePoint met Excel Services --- een onderdeel van Microsoft Office SharePoint Server volksmond bekend als MOSS . Instructies

Klik "Star , t " 1 en navigeer naar de " Centraal beheer . " Klik op " Operaties , " en selecteer " Diensten op Server . " Zoeken naar een dienst met de naam ' Excel Calculation service , " en controleer of loopt . In het geval dat het niet actief is , met de rechtermuisknop op het pictogram van diensten en selecteer "Start service " in het menu om de applicatie te laten draaien .

Klik 2 " Site Actions " en selecteer "Create " van de beschikbare opties . Klik op ' Document Library " uit de lijst met sjablonen . Definieer een " Trusted File Location" --- een soort SharePoint Document Library gebruikt door Excel Services om de Excel-bestanden te openen .

Klik 3 " Shared Services Administration Site , " en selecteer " Excel Services -instellingen . " Klik op " Vertrouwde bestandslocaties " om het uit de beschikbare opties te selecteren . Geef het volledige pad van het document bibliotheek waar u alle Excel- bestanden opslaan onder ' Adres '. Klik op " Windows SharePoint Services " voor " Location Type ", klik op "OK " om terug te keren naar het oorspronkelijke scherm.
4

Klik op " Start" en selecteer " Alle programma's . " Klik op ' Microsoft Office ', klik vervolgens op " Microsoft Excel " van de beschikbare applicaties . Klik op "Bestand " om een Excel- bestand dat u wilt importeren in SharePoint .
5

Maak een grafiek door te klikken op " Insert " uit het menu en het selecteren van de beschikbare soorten grafieken te openen . Klik op de " Windows Office "-knop , klik op ' Publiceren ' en vervolgens op ' Excel Services " openen van een" Opslaan als " -scherm .
6

Navigeer naar de documentbibliotheek waar u wilt opslaan het Excel bestand , en klik op ' openen in Excel Services " aan de Excel sheet te openen in een webbrowser . U kunt meer opties zoals het weergeven van alleen geselecteerde bereik , items en parameters door te klikken opgeven " Opties voor Excel Services . " Selecteer de optie " Items in de werkmap , " op de grafiek die u wilt weergeven om het van het tabblad " Show " te selecteren en klik op "OK " om de spreadsheet in uw documentbibliotheek opslaan .
7

Open uw SharePoint-site , klik op " Site Actions ", en klik op ' pagina bewerken ' om de pagina in de bewerkingsmodus te openen . Klik op het tabblad "Invoegen " , en selecteer " webonderdeel " naar de lijst van custom-built web parts te openen . Zoeken en selecteren " Excel Web Access " om deze toe te voegen aan uw pagina . Klik op het tabblad " Tool " in " Excel Web Access " scherm te openen om de eigenschappen te configureren voor het weergeven van een grafiek . Selecteer uw bestand onder werkmap door te klikken op " ... " onder " Werkmap ", voer dan de naam van de grafiek onder ' Namen Item . " Opgeven andere eigenschappen zoals " Rijen " en " Kolommen ", klik op "OK " om weergave van de grafiek te starten .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe je Naam Tags in Publisher 
·Hoe te Klemborden in Windows O…
·TTF fonts vs OTF fonts 
·Het upgraden van Microsoft Fro…
·Hoe kan ik een afbeelding op m…
·Hoe maak je een Dot Leider in …
·Hoe je Adobe Pagemaker 7.0 Ins…
·Hoe maak je een kalender maken…
·De belangrijkste toepassingen …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik Excel decimale Clock Time Con…
·Hoe te Wireframes maken met Microsoft Wo…
·Hoe maak je een WMP DVD -bestand te spel…
·Hoe te NDA bestanden met behulp van Nero…
·Problemen met geluid opnemen met PowerPo…
·Hoe naar Schaal & Print op FileMaker Pro…
·Hoe maak je een Three - Way Chat on Skyp…
·Hoe je Office 2007 installeren vanaf de …
·Wat is de Acrobat IE Helper ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com