Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Hoe je Naam Tags in Publisher
Microsoft Publisher is een desktop publishing-programma dat gebruikers in staat stelt om alles, van flyers tot complexe nieuwsbrieven ontwerpen . Publisher maakt het ook gebruikers aangepaste naamkaartjes te maken . Het creëren van een naamplaatje in Publisher is eenvoudig genoeg dat iedereen het kan doen . Of u naamplaatjes voor zaken of voor een evenement nodig hebt , Microsoft Publisher kunt u randen, afbeeldingen en aangepaste tekst toe te voegen aan uw naamlabels geven een bepaalde uitstraling en maakt ze opvallen in een menigte . Wat je nodig hebt
Microsoft Publisher
Avery naamplaatje papier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Ga naar het menu " File " en selecteer de "Pagina set- up " -optie . Kies het "Label" optie onder het " Publication Setup" dialoogvenster . Selecteer de Avery adreslabel gemerkt " 3.4 x 9.9 cm . " Dit is de juiste maat voor een standaard naamplaatje . Het zal drukken 16 naar een pagina .

Ontwerp 2 uw label direct op de sjabloon . Werken aan een evenwicht tussen afbeeldingen en tekst te vinden . Omdat je het maken van een naamkaartje , moet de naam nemen het grootste deel van de ruimte . Typ iets als , "Hallo , mijn naam is ... " over de bovenkant van de tag in een 14 - of 18 - punts lettertype , dan drop beneden en typ de naam van de persoon op de tag in een 20 punt lettertype of laat een lege ruimte voor handgeschreven namen .
3

Ga naar het menu " invoegen" en blader naar de locatie van een afbeelding of een bedrijfslogo u wilt invoegen op het naamplaatje . Klik op de afbeelding en het zal verschijnen op het label . Als de afbeelding is niet de juiste maat , zult u in staat zijn om het te selecteren , het formaat wijzigen en plaats het als het eenmaal is geplaatst op uw naamplaatje . Resize , klikt u op een hoek van de afbeelding en sleep de hoek naar een nieuw formaat positie . U kunt ook op een van de randen tot de zelfde manier , waarmee u het beeld verticaal of horizontaal formaat .
4

Koop de Avery product voor deze sjabloon , die is J8L62 verkleinen . U kunt ook gebruik maken van een ander merk , zolang het naamplaatje metingen zijn hetzelfde . U kunt deze producten vinden op het kantoor aanbod winkels . Zorg ervoor dat de tags worden naar boven of naar gelang van de richting van de printer . Laad tussen de 10 tot 15 vellen per keer , ga dan naar " File " en selecteer de optie "Afdrukken" . Vanuit het dialoogvenster aan of u wilt een naamplaatje als een voorbeeld , of allemaal afgedrukt .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Stappen om website te bouwen 
·Wat is Quark Software ? 
·Hoe de kleur van de tekst het …
·Om te lezen hoe een Internet B…
·Hoe te Etiketten maken in Publ…
·Hoe maak je een Mini DV Op een…
·Tutorial Set Up een boek in In…
·Hoe te bekijken van de werkbal…
·Hoe te uitlijnen om het doek i…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe om de kleur terug te zetten in een z…
·Hoe om beelden over van een Samsung Hue …
·Nero herkent geen brander 
·Hoe te Fruity Loops Installeer XXL 
·Hoe maak je een Headphone Jack uitschake…
·Hoe te Onbeschermde Word-documenten Toeg…
·Hoe te beveiligingssoftware uitschakelen…
·Niet in staat om verder Door een hardwar…
·Hoe maak je een tabel toevoegen aan een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com