Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> GIMP >> Content
Hoe te Shade op GIMP
GIMP is een gratis grafisch ontwerp programma dat u kunt gebruiken om beelden te creëren en te bewerken op de computer . Bij digitaal tekenen , kan beginnen illustratoren vinden het niet-intuïtieve hoe de subtiele kleurveranderingen dat zo gemakkelijk zou komen door shading met alledaagse kunst levert creëren . In plaats van voortdurend veranderen van de kleur van je penseel in GIMP , kunt u gebruik maken van Dodge en Burn gereedschappen om een ​​object schaduw en voeg een geleidelijke verandering van kleur als het je past . Instructies
1

Launch GIMP en maak een nieuwe werkmap door te klikken op " File ", " Nieuw . " Kies een item uit de " Template " drop - down menu of plaats aangepaste afmetingen , en klik op "OK . " Als u al een werkmap gestart , klikt u op " File ", "Open " plaats , selecteer uw document en klik op 'Openen'.

Klik 2 op het gereedschap Penseel in de hoofdwerkbalk en klik op het vak " voorgrondkleur " . Uit het pop - up box , kies de kleur die u wilt schilderen beginnen en klik op "OK . " Wijzig het type borstel en omvang zoals gewenst , en klik binnen de werkmap zelf uw eerste penseelstreek van toepassing . U kunt geïsoleerde klikken te maken , of u kunt klikken en slepen je cursor te passen doorlopende kleuren .
3

Selecteer de Dodge /Burn instrument in de hoofdwerkbalk . Stel het soort borstel en omvang als nodig is , en selecteer " Dodge " uit het menu als u arcering wilt beginnen met een kleur lichter dan wat je hebt gewerkt met . Gebruik dit hulpmiddel als u het gereedschap Penseel zou gebruiken , maar erkennen dat elke keer als je klikt en sleept je cursor over een gebied , zal het een tint lichter geworden tot het uiteindelijk de kleur van witte bereikt .
4

Schakel het gereedschap om de modus te branden door te klikken op " Burn " in het menu . De Burn functie voert de tegenovergestelde werking als Dodge , wat betekent dat elke keer dat je klikt en sleept uw cursor over de afbeelding met Burn , bereik je een tint donkerder en dichter naar zwart .
5

Pas een Blur filter maak uw schaduw meer naadloze indien gewenst . Selecteer " Filters ", " Blur " en " Selectief Gaussiaans . " Stel de vervaging en klik op "OK . " Selecteer " File ", "Opslaan als" om uw document op te slaan .

Previous: Next:
  GIMP
·Hoe te Oude foto's met GIMP Ve…
·Hoe echt Leuk Logos in Gimp Cr…
·Hoe kan ik mijn foto's Dekking…
·Hoe een GIF maken in Gimp 
·Hoe maak je een Redo in GIMP 
·Hoe wordt de digitale People M…
·Hoe maak je een foto op GIMP G…
·Hoe de kleur in GIMP 
·Hoe te Graphics maken in GIMP 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te XLS bekijken Online 
·Hoe te SQLite 3.6 gebruiken 
·Hoe lol PowerPoint Games Make 
·Hoe maak je een 3D- grafiek in Excel mak…
·Hoe kan ik een Word- document bestand ni…
·Hoe maak je een Wazig Video Fix 
·Hoe te verbeteren van een zonsondergang …
·Voordelen van Microsoft Excel 
·Hoe kan ik Flash . FLA -bestanden bewerk…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com