Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> GIMP >> Content
Hoe wordt de digitale People Make over Gimp
Zorg digitale mensen in de vrije beeldmanipulatie programma GIMP door het tekenen van rechthoeken en vierkanten waarvan de verhoudingen en relatieve posities liggen dicht bij die van de mens . Hoewel deze basisvormen niet overeenkomen met de corresponderende lichaamsdelen van een mens precies , wanneer je ze monteren , je zult duidelijk zien een menselijke figuur . U kunt dan gebruik maken van deze figuur te helpen met de verhoudingen bij het tekenen van andere lichaamsdelen . U kunt ook uw digitale mensen om te zetten in schilderijen door het vullen van de vormen die de lichaamsdelen met kleur . Instructies
1

Klik op de " Tools" -paneel pictogram gevormd als een rechthoek om de rechthoekige selectie gereedschap draaien . Sleep over het canvas om een vierkante selectie streek trekken ongeveer een zesde van de hoogte van het doek , in de buurt van de top van het doek is . Deze vorm vertegenwoordigt de ribbenkast . Kopen van 2

Teken een vierkant van hetzelfde formaat als de ribbenkast plein , direct onder dat plein . Het nieuwe plein vertegenwoordigt de buik en het bekken .
3

Klik op de " Tools" -paneel pictogram vorm van een ellips om de Elliptical selectietool draaien . Sleep de muis om een ovaal boven het plein zodanig dat de top van de ovale is een vierkante lengte boven het plein te creëren . Maak hoogte van het ovaal is ongeveer 1,5 keer de breedte . Deze vorm staat de weg.
4

Teken een ovaal iets naar links van de ribbenkast , met dezelfde hoogte als de ribbenkast . Maak breedte van het ovaal is ongeveer een kwart zijn hoogte . Deze vorm is de linker arm .
5

Teken een ovale beneden uitstrekt vanaf de bovenste arm ovaal met de onderkant van het bekken vierkant . Voeg dezelfde breedte als die van de bovenarm ovaal van deze ovaal . Deze vorm vormt de linker arm .
6

Teken een ovaal dezelfde breedte als de arm ovalen , zich van de onderzijde van de onderarm ovaal tot ongeveer de halve hoogte van de ribbenkast vierkant . Deze stap zorgt voor de linkerhand .
7

Gebruik de instructies van de vorige drie stappen om de rechterarm en hand te trekken .

Drag 8 de liniaal boven het doek naar beneden totdat de afstand tussen de liniaal en de bodem van het bekken gelijk aan de afstand tussen de bodem van het bekken aan de bovenkant van het hoofd . Deze richtlijn geeft aan waar de voeten gaat .
9

Teken een ovaal die zich uitstrekt vanaf de bodem van het bekken aan de linkerhelft , om halverwege in de voet richtlijn . Dit is de linkerdij .
10

Teken een ovaal van de bodem van de dij ovaal iets boven de voeten richtsnoer . Dit vormt het onderbeen . Teken een ovaal uitstrekt van onder het onderbeen aan het richtsnoer aan de linkervoet af te beelden , en gebruik vervolgens de instructies uit de vorige stap en deze stap naar de rechter been en voet maken .
< br >

Previous: Next:
  GIMP
·Hoe om te doen X - Ray Vision …
·Hoe het verhogen van fotoforma…
·Hoe het opzetten van GIMP voor…
·Hoe maak je een JPEG maken in …
·Hoe maak One Light Shine on Yo…
·Hoe te Namen Flash & Move in G…
·Hoe te bekijken van de lijst L…
·Hoe maak je een tabblad duplic…
·Tutorial over Oogeffecten in G…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat is de extensie FPG ? 
·Hoe MKV bestanden af ​​te spelen op de P…
·Hoe je OST -bestanden comprimeren 
·Hoe maak je een kolom Alfabetisch maken …
·Hoe PDF-bestanden Met Print PostScript 
·Hoe te Address Labels creëren voor een …
·Hoe maak je een Power Point Presentatie …
·Hoe je je eigen fotoboeken maken in grot…
·Wat mapmachtiging om Set voor SQLite 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com