Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> GIMP >> Content
Hoe te Fractals maken met Gimp
Een fractal is een geometrisch patroon vaak te vinden in de natuur , dat maakt deel uit van een object zien er hetzelfde uit als het geheel, zoals het patroon gevonden in een varenblad . GIMP versie 2.6 of hoger bevat een plugin , genaamd Fractal Explorer , voor het maken van fractals . Er zijn ongeveer 30 verschillende soorten fractals om uit te kiezen om te beginnen met uw fractal . U kunt dan de kleur , oriëntatie en parameters zoals gewenst om de fractal maken die je wilt . Sla uw fractal om opnieuw te gebruiken of later wilt wijzigen , plaatst u deze vervolgens in uw afbeelding . Instructies
1

Open een nieuw document in GIMP versie 2.6 of hoger . Selecteer " Render " in het menu Filters . Klik op "Fractal Explorer . " Een nieuw venster wordt geopend met een Mandelbrot fractal in het voorbeeldvenster . Kopen van 2

Klik op het tabblad " Fractals " . Er verschijnt een lijst met verschillende soorten fractals om uit te kiezen , waaronder een asteroïde veld , bliksem , ijskristallen en ongeveer 30 anderen . Zorg ervoor dat het vakje naast ' Realtime Preview " is aangevinkt . Dubbelklik op een fractal om het te zien in het preview-menu .
3

Klik op het tabblad " Kleuren " . Hier kunt u het aantal gebruikte kleuren in de fractal kaart brengen , evenals de dichtheid van rode, groene en blauwe verhogen of verlagen . Typ waarden in de tekstvelden of verplaats de zo gewenste schuiven . De voorbeeldafbeelding verandert afhankelijk van uw selecties.
4

Klik op het tabblad " Parameters " . Pas de positie van de fractal op het scherm door op de pijlen op de Fractal Parameters waarden als nodig is . Deze omvatten links, rechts , boven en onder . Verhogen of het aantal iteraties van de fractal verminderen met behulp van de pijlen op het menu , of door de schuifregelaar te verplaatsen . Verplaatsen van een van deze schuiven te ver kunnen vaak onbedoelde gevolgen , het vernietigen van de verschijning van de fractal . Noteer de waarde vóór de schuifbalk te verplaatsen , als u op " Ctrl " en " Z" niet hier wijzigingen ongedaan te maken .
5

Klik op de " Zoom In " of " Zoom Out " toetsen terwijl kijken naar de preview-venster . Merk op dat tijdens het in-of uitzoomen , het beeld blijft helder en de fractale patronen herhalen zich .
6

Bewaar een kopie van uw fractal instellingen door te klikken op de knop "Opslaan" na het klikken op het tabblad " Parameters " . De fractal wordt opgeslagen in de map " fractalexplorer " . Om uw fractal design herstellen , opent u het venster Fractal Explorer , klikt u op het tabblad " Parameters " , klik vervolgens op de knop "Openen " . De map " fractalexplorer " opent . Klik op uw opgeslagen fractal en klik op ' Openen '.
7

Klik op " OK" wanneer u de afbeelding die u wilt . Het venster Fractal Explorer sluit en de fractal verschijnt op het doek in het hoofdvenster .

Zoom 8 in het doek met behulp van het menu Zoomen op de onderkant van het venster . De fractal zal beginnen om pixelate zodra je inzoomen door 400 procent , want dit is een weergave van de fractal u hebt gemaakt , niet de fractal zelf .

Previous: Next:
  GIMP
·Hoe te converteren PSD naar HT…
·Hoe te Blur in GIMP 
·Hoe te Silhouetten maken in GI…
·Hoe te Camera Motion Verwijder…
·Hoe te Cut - Out Animatie Met …
·Hoe te Textures importeren in …
·Hoe te Lightning maken in GIMP…
·GIMP Grunge Achtergrond Tutori…
·Hoe je GIMP gebruiken voor het…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe PDF-bestanden converteren naar een W…
·De voordelen van Microsoft SQL Server 20…
·Hoe je Skype telefoonnummers Stop in mij…
·Het wijzigen van de kleuren Met de Gradi…
·How to Get Rid van Enterprise Suite 
·Hoe je het type over de Lijn Zonder de L…
·Het maken van rapporten , het delen van …
·Hoe schakel ik Gevolgd Links in Microsof…
·Hoe je Photoshop Reset to Default Settin…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com