Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
Hoe gegevens importeren in QuickBooks
QuickBooks is een boekhoudkundig programma dat kan worden gebruikt voor het bijhouden van de financiële informatie in een spreadsheet - achtige format houden . Terwijl QuickBooks thuis kan worden gebruikt , wordt het meest gebruikt door bedrijven om de inventaris , klanten, leveranciers , salarisadministratie en andere essentiële boekhoudkundige gegevens bijhouden . Als u of uw bedrijf heeft besloten om over te schakelen naar QuickBooks uit een ander boekhoudprogramma , hoeft u niet opnieuw in te voeren van alle informatie die u hebt opgeslagen in de andere software . Het is mogelijk om direct de gegevens importeren in QuickBooks . Instructies
1

Scheid de gegevens die u wilt importeren in aparte databestanden . Klanten en leveranciers , bijvoorbeeld , moet worden opgesplitst in twee aparte spreadsheets . De website QuickBooks biedt een gedetailleerde uitleg van precies welke informatie moet worden opgenomen in elk type bestand te maken van een data-import gaan soepel in hun hoofdstuk "Voorbereiding Import File " . Kopen van 2

de gegevens exporteren in een bestandstype dat compatibel is met QuickBooks . Gegevensbestanden die QuickBooks kan lezen onder elke spreadsheet of een werkblad opgeslagen in Excel 's " . Xls " of " xlsx . " Formaat of in " . Csv " formaat. Het " . Csv "-formaat is een beschikbare opslaan type in veel financiële programma's , met inbegrip van QuickBooks zelf . Excel slaat bestanden op " . Xls " of " . Xlsx " standaard . Om te besparen op " . Csv " in Excel of andere programma's , ga naar het menu "Bestand " en kies " opslaan als" of " Export " en kies " door komma 's gescheiden waarden ( . Csv ) " als de " Opslaan als " soort .

Back 3 de QuickBooks bestand waarin u wordt het importeren van de gegevens . Gegevens invoeren in het bestand kan niet ongedaan gemaakt worden , zodat , indien de gegevens niet correct geïmporteerd , kan het een puinhoop te verwijderen. Om een ​​back- up van de oorspronkelijke bestand , ga gewoon naar " File " en " opslaan als" en sla het bestand op onder een andere naam op het bureaublad van uw computer .
4

Ga naar het menu " File " en selecteer de optie " Import /Export " . Selecteer 'Importeren' wanneer u wordt gevraagd om de functie "Import" in QuickBooks .
5

Volg de schermen die komen in het venster " Gegevens importeren " om de QuickBooks import bereiden openen . Upload het " . Xls " of " csv . " Bestand dat u hebt gemaakt in de andere boekhoudprogramma wanneer daarom wordt gevraagd .
6

Klik op de knop " Importeren " in het venster " Gegevens importeren " . QuickBooks importeert de gegevens uit het geüploade bestand en integreert deze in de gegevens die al in het QuickBooks bestand opgeslagen .

Previous: Next:
  financiële Software
·Hoe werkt Windows Support Quic…
·Hoe druk ik een rooster op Qui…
·How to Set Up een Paycheck in …
·Hoe het opzetten van accounts …
·Activiteiten op Quickbooks 
·Hoe te QuickBooks UPS Shipping…
·Maandelijkse Vergelijkingen va…
·Hoe wordt een geldmarktfonds I…
·Hoe te Balans Verklaringen in …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik Excel 2003 ingesteld als uw s…
·Hoe maak je verbinding een Handycam te P…
·Hoe je e-mails versturen vanaf Access 20…
·Hoe om te leren Autocad Online 
·Hoe je Virtual Registreer DJ 
·Hoe maak je een roman Format 
·Hoe te Fliers Klaar voor afdrukken in Ph…
·Hoe te Square Feet berekenen in CAD 
·Hoe maak ik een organogram in Word ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com