Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
Hoe te QuickBooks Payroll wijzigen Na een belastingaftrek voor Pre - belastingaftrek
Er zullen tijden zijn dat je zal moeten een payroll item te wijzigen in uw QuickBooks bestand . Het is een ingewikkeld proces , maar het is belangrijk om elke stap of risico beschadiging het bedrijf dossieropvolgingssysteem . De gevolgen van het veranderen van een payroll artikel kan betekenen heropenen loonbelasting , het maken van aanpassingen voor het jaar te bedragen hoogte van salaris van een werknemer of van de aangename taak om te laten de medewerkers weten dat ze een beetje geld worden terugbetaald terug naar hen vanwege het verschil tussen het na belastingen en pre - fiscale aftrek . Wat je nodig hebt
Gewijzigd loonbelasting vormt
Year to date salarisadministratie syntheserapport
Toon Meer Aanwijzingen
1

Back - up van uw bedrijf bestand voordat u wijzigingen aanbrengt . Noem dit bestand aan te geven dat deze is degene die is voorafgaand aan wijzigingen aan de salarisadministratie . Druk een Payroll Samenvatting verslag voor het jaar te bedragen op heden voor elke werknemer en leg het opzij . Kopen van 2

Maak een nieuwe payroll item voor de pre - fiscale aftrek . Open de lijst met items gevonden in de rubriek lijsten van de bovenste menubalk . Klik op de " Payroll Items " lijst . Vind de tab aan de linker benedenhoek van de pagina met het label " Payroll Item" en klik erop . Een menu zal verschijnen en de top keuze zullen lezen, " New Payroll Item , ' klik erop .
3

Volg de " Nieuwe Payroll Item " wizard. Selecteer de EZ set-up of de aangepaste methode . Kies de categorie van de inhouding op het salaris dat u wilt de " Next " vak wijzigen en klik . Selecteer wie betaalt deze payroll voordeel en klik op 'Volgende'.
4

Kies de leverancier aan wie de betalingen worden verricht , de frequentie van betaling en alle rekeningnummers worden gebruikt . Klik op de knop 'Voltooien' . Wanneer u uw nieuwe payroll item in de itemlijst loonlijst , klik erop en open de Edit -scherm . Kies de belastingen die worden beïnvloed door deze aftrek op het vierde scherm met het label " Belastingen ". Controleer de bedrijfsvoorheffing , de werkloosheid en zowel sociale zekerheid en gezondheidszorg aftrekposten . Klik op " Finish ".
5

Pas voor een jaar te bedragen op heden in de na Belasting categorie . Neem het rapport Overzicht Payroll u eerder hebt afgedrukt en zoek het jaar te bedragen op heden in de na belastingen categorie die moet worden veranderd . Klik op het menu werknemer en scroll naar beneden naar de " loonbelasting en passiva " tab en klik op , kies vervolgens " Pas Payroll passiva . "

Kies de aftrek die u wilt wijzigen en nul uit de negatieve jaar naar nummer date hetzelfde bedrag in de positieve . Doe dit voor elke werknemer . Voer een nieuwe payroll samenvattend verslag te zorgen dat de " na - belasting" items zijn op nul gezet .
6

Voer een nieuwe Payroll Summary Report en vergelijk het met de vorige. Bij substantiële veranderingen die invloed zou zijn van een bedrijven ' loonbelasting betaald , dienen een gewijzigd rendement voor de 941 met de onjuiste bedragen op hen .

Previous: Next:
  financiële Software
·Hoe te MetaStock gebruiken 
·Hoe te handelen als een Barter…
·Salaris Vergelijking Software 
·Hoe te Quicken Upgrade voor Ma…
·Hoe te QuickBooks gebruiken vo…
·Hoe om te verwijzen Vraagprijs…
·Quicken Tutorials voor beginne…
·Hoe te Enter een terugbetaling…
·Hoe het nu PC Quicken naar Mac…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Adressen Update over GPX 
·Hoe te installeren Harry Potter games op…
·Hoe kan ik een cd branden met de XP Medi…
·Hoe een Office 2003 ISO -bestand maken 
·Het maken van een brochure met Microsoft…
·Hoe gegevens 
·Hoe te Datumstempels invoegen in Foto 
·Kun je installeren Project Server op Win…
·Hoe de instellingen aanpassen voor CYBER…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com