Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
Hoe te QuickBooks gebruiken met een POS-systeem
Intuit schiep de QuickBooks Point of Sale -systeem compatibel met QuickBooks boekhoudsoftware te zijn . Een POS-systeem heeft twee belangrijke functies: het bijhouden van de inventaris en het bijhouden van de verkoop met het gebruik van barcodes op aankopen van klanten te identificeren . Elke POS-systeem , de Intuit versie opgenomen , gaat duur te zijn . Sommige ondernemers besteden duizenden dollars op een POS-systeem . Zodat de aankoop van de Intuit versie , terwijl handig , misschien niet financieel haalbaar . Het overbrengen van de gegevens van een niet - Intuit gerelateerd systeem is mogelijk, maar vereist wat werk . Instructies
voorbereiden POS voor gebruik met QuickBooks
1

Exporteer de items die u via uw Point of Sale -systeem te verkopen aan een Excel -werkblad . De meeste moderne POS-systemen die niet compatibel zijn met QuickBooks zijn zijn compatibel met de Microsoft Office -producten zoals Excel en Word . Omdat er zo veel verschillende POS- software pakketten , kan de methode van exporteren naar Excel variëren. De " Utilities " of " Help" knop moet gemakkelijk te vinden . Voer de term " Export " in het zoekvak op de POS-software .

Als de POS niet compatibel is met Excel , drukt u een lijst van alle items in je inventory om zo te verkopen dat je deze informatie kan aangaan QuickBooks handmatig . U vindt het artikelnummer , een omschrijving van de post , de kosten en de prijs die u in rekening brengen voor het item . Moeten kopen van 2

Bereid u voor om de Excel-werkblad importeren in QuickBooks . Het POS-systeem dat u gebruikt kan niet het genereren van een spreadsheet die netjes stroomt in de QuickBooks software . Om te beginnen dit proces klikt u op de knop "Bestand" in de bovenste menubalk en scroll naar beneden naar " Hulpprogramma's . " Wanneer het menu aan de zijkant opent , kiest u de " Export " optie en vervolgens de optie " Excel " .
3

Klik op " producten die ik verkoop " onder het type gegevens dat u wilt toevoegen . De import spreadsheet heeft vijf kolommen die moeten worden gebruikt om items succesvol te importeren vanuit uw POS-systeem om QuickBooks . Deze kolommen bevatten de " Product naam ',' Beschrijving ',' Verkoop Prijs ", " Onderdeel fabrikant Number " en de " Rups als Inventory column " .
4

Format het Excel-spreadsheet van uw POS-systeem te passen in de QuickBooks software . Knippen en plakken elke kolom van het Excel-werkblad in de pagina ' Producten importeren " in de overeenkomstige kolommen door te klikken in de kolom en neer slepen van de cursor naar de laatste rij en houdt de " CTRL " en " C " toetsen . Klik op de eerste rij van de kolom in de pagina " Producten Import " en houd de " CTRL " en toetsen " V " . Herhaal deze procedure voor elke kolom .
5

Klik op de " Voeg mijn gegevens nu " knop op de pagina " Producten Import " . QuickBooks zal elk item toe te voegen aan de lijst van producten.

Als het POS-systeem dat u gebruikt niet compatibel is Excel , herhaalt u dezelfde stappen om het scherm " Import " te openen . Voer elk item uit uw afgedrukte rapport in je inventaris een voor een in de pagina ' Producten Import " . Wanneer voltooid , klik op de " Voeg mijn gegevens nu" knop .
In Weekly Sales
6

Maak wekelijkse rapporten van alle verkopen van het POS-systeem via de " Rapporten afdrukken " optie . Kijk voor de " Sales Reports " optie . Elke week , print deze verslag voor de overdracht van gegevens naar de QuickBooks software.
7

Voer de week de verkoop van elk item als een transactie . Klik op de " Sales Receipts " icoon in de QuickBooks startscherm . In het vak " Klant " , voer de term , " Diverse klanten" en , wanneer dat wordt gevraagd , slaat u de " klant " als een snelle -toevoegen , wat betekent dat je niet hoeft om alle informatie in te voeren om te beginnen met het invoeren van transacties voor deze klant .
8

Vergelijk de verkoopprijs cijfers van het POS-systeem aan de QuickBooks software. De kostprijs van verkochte goederen , moet de totale omzet en omzetbelasting informatie gelijk zijn in beide systemen . Herhaal deze week , of u kunt ervoor kiezen om dit maandelijks , rapporten en de overdracht van gegevens naar QuickBooks doen .

Previous: Next:
  financiële Software
·How Do I Close QuickTabs in Qu…
·Hoe te Aankopen verdienen met …
·Hoe de openingsbalans in Quick…
·Hoe te Quicken gegevens Bestan…
·Hoe te Index Headers Reconstru…
·Hoe te converteren van Quicken…
·Hoe te QuickBooks leren at Hom…
·Hoe maak je een demo-versie va…
·Hoe te Kasontvangsten Voer in …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·De Shift , Alt en Right - Click werkt ni…
·Hoe Vergelijk & Licht de verschillen in …
·Hoe te OP op Chat 
·Hoe maak je een Claymation Movie Met Pow…
·Hoe naar rechts - Align Text MS Word CV 
·Hoe om ActiveX-besturingselementen en pl…
·MS Office 2003 Tutorial 
·Hoe je Adobe Acrobat PDF Writer Gebruik 
·Hoe te Regelafstand opslaan in Powerpoin…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com