Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
Quicken Recategorizing Regels
Gemak , flexibiliteit en ' richtsnoer - style " regels zijn onderdeel van de Quicken attractie. Categorieën - een basiskenmerk in elke versie van Quicken - vul het wetsvoorstel in alle drie opzichten . Gebruik standaard Quicken categorieën in te delen en te helpen bij het volgen van gemeenschappelijke baten en lasten en aangepaste categorieën als de ingebouwde ins niet adequaat beschrijven een component in een transactie of het item in je budget . Als uw behoeften of de manieren waarop u inkomsten of uitgaven wilt bijhouden , volg recategorizing regels Quicken 's om ervoor te zorgen de categorieën die u gebruikt zijn degenen die werken voor u en uw financiële situatie . Feiten

Steps
u naar een Quicken omgeving aanpassen volgen vaak de leercurve . Totdat je voorbij de eerste stadia van het opzetten van en het leren om de software te gebruiken , is het gemakkelijk om het belang van het plaatsen van voorwerpen in de juiste categorie te onderschatten. Uitvoeren en analyseren van de Quicken Transactie Usage snapshot of een paar maandelijkse rapporten , echter, en je kan een behoefte om items te herschikken of recategorize om beter aan uw wensen te zien . Volgende regels en richtlijnen Quicken 's kunt u de categorie van een of meer items te wijzigen of combineer meerdere categorieën in een enkele, nieuwe categorie .
Identificatie

Quicken
heeft drie regels die van toepassing zijn op recategorizing . De eerste adressen samenvoegen , of het combineren van een of meer categorieën , en stelt dat u ten minste een transactie in elke categorie die u wilt samenvoegen moeten hebben . Als u probeert om drie categorieën , twee met opgenomen transacties en een fuseren met niemand , het proces mislukt . De tweede regel is dat wanneer u een nieuwe categorie , moet u de categorie creëren voordat u de Recategorize of opdracht samenvoegen . De derde is van toepassing op het verwijderen van overbodige categorieën en stelt dat , terwijl u een categorie verwijdert , moet u eerst recategorize en vervolgens de categorie te verwijderen . Een poging om een categorie met transacties resulteert in een foutmelding te verwijderen , en de poging mislukt .
Samenvoegen Categorieën

Recategorize alle transacties in een categorie met behulp van het " Merge " commando . Open het " Category List " van het tabblad Extra in het hoofdmenu en selecteer de categorie die u wilt samenvoegen in de lijst in het " Show Categorieën " drop - down box . Open het venster " Samenvoegen Categorie " door met de rechtermuisknop te klikken op de categorie naam . Selecteer de nieuwe categorie van een keuzelijst en aangeven of u wilt de oude categorie te verwijderen . Klik op " OK " om het proces te voltooien .
Recategorize Transacties

Recategorize individuele transacties met de Quicken Recategorize commando, dat een basis " zoek-en- vervang " proces gebruikt tot de categorie van een of meerdere items te wijzigen . Het is beschikbaar in alle versies van Quicken van het tabblad Bewerken op de menubalk in het hoofdmenu . De " Look In " gebied van het commando -venster standaard op " Transacties " en de "Find Category " drop - down box kunt u de categorie die u wilt wijzigen te selecteren . Plaats een vinkje naast het desbetreffende transactie of transacties en een vinkje in het " Recategorize Selected Transactie ( s ) Met " box . Selecteer de nieuwe categorie en klik op " Recategorize . "

Previous: Next:
  financiële Software
·Soorten Accounting Information…
·Hoe het opzetten van kostenpla…
·Hoe de klant Job List op een U…
·Top Financiële Software Bedri…
·Hoe te QuickBooks Get om snell…
·Hoe je accountgegevens wijzige…
·Hoe Microsoft Money -bestanden…
·Hoe te Quicken verplaatsen naa…
·Hoe te Quickbooks Tutorials do…
  Related Articles
Hoe te Horizontale regels verwijderen in…
Hoe te Turn on Genegeerd regels in Word …
Hoe je Mail Rules Maak in Exchange 2007 
Hoe te Quicken Transfer voor pc naar Qui…
Hoe kan ik Voorwaarden Gebruik bij Tripw…
Hoe te Incassanten importeren in Quicken…
Hoe te Oudere Quicken -bestanden convert…
Hoe te bekijken Quicken -bestanden 
Hoe maak je een QBB bestand importeren n…
  Software Articles
·Hoe je meerdere video- overgangen invoeg…
·Hoe maak je een wiskundige vergelijking 
·Particle System Ideeën 
·How To Microsoft Word URL Links inschake…
·Hoe kan ik Skype Berichten Decode ? 
·Problemen met Windows Movie Maker 
·Hoe maak je een Windows-toepassing met E…
·Hoe kan ik Word 2007 openen in Word 2003…
·Wat Protocol doet Skype gebruik? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com