Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> File Extension Types >> Content
EPF File Extension
Een bestandsextensie is het tweede deel van een computer bestandsnaam , komt achter de punt ( " . " ) . Het is meestal een drie - of vier - letter afkorting beschrijft het formaat van de inhoud van het bestand of de applicatie die ze manipuleert . Windows gebruikt de extensie om een ​​standaard programma koppelen aan het bestand uit te voeren wanneer u dubbelklikt op het in Windows Verkenner . De conventies van de bestandsextensie namen worden niet afgedwongen door een centrale autoriteit en dus verschillende toepassingen kunnen dezelfde bestandsextensie gebruiken voor verschillende bestandsformaten . Het . EPF bestandsextensie wordt gebruikt voor vijf verschillende bestandstypen . Microsoft Outlook

De Microsoft Outlook e-mail -omgeving kunnen gebruikers beveiligingsinstellingen te exporteren . De beveiligingsinstellingen van Microsoft Exchange Server worden gehouden in een bestand met de extensie. EPF- bestand extensie wanneer ze worden gewonnen uit Outlook .
Encapsulated PostScript

Adobe Acrobat is gebaseerd op een eerder bestandsformaat ontwikkeld door Adobe , genaamd PostScript . PostScript dossiers winkelcodes voor afdrukken van een beeld van een document , en Adobe heeft een aantal variaties op dit systeem geproduceerd . Een van die varianten is de ' Encapsulated PostScript "bestand . " Encapsulation " betekent inbedding , en een . EPF -bestand is bestemd om in een bestand van een ander formaat worden opgenomen.
EdgeCAM

EdgeCAM
is een computer Aided Design /Computer Aided Manufacture pakket . De reguliere output bestand voor deze toepassing heeft een . Ppf bestandsextensie . Echter , Plant Software , het bedrijf dat EdgeCAM ontwikkeld , produceert een training -versie van het programma dat studenten in staat stelt om de technieken van het systeem te leren zonder te betalen voor de volledige versie . De educatieve versie van EdgeCAM is het niet mogelijk om een ​​volledige versie van een . PPF deel bestand op te slaan , om klanten met behulp van de goedkopere software voor de productie te voorkomen . Het deel bestand opgeslagen door de Educatieve versie van het systeem heeft het . EPF- bestand extensie .
WebSphere Development Studio

WebSphere Development Studio opdrachtgever is een IBM -pakket zodat de ontwikkeling van e - commerce- toepassingen voor hun iSeries variëren van servers . Het pakket bespaart gebruikersvoorkeuren in een bestand met de extensie. EPF- bestand extensie .
Vertrouwt Entelligence

Entrust Entelligence is een security pakket dat de gebruiker authenticatie , digitale handtekeningen en encryptie afdwingt voor een reeks van enterprise applicaties . Een gebruikersprofiel wordt gehouden in een bestand met de extensie. EPF- bestand extensie . Haar belangrijkste inhoud is een digitale id .

Previous: Next:
  File Extension Types
·Wat is de extensie RatDVD ? 
·Wat is de extensie FP3 ? 
·UPI File Extension 
·Wat is de extensie Prop ? 
·Python Split File Extension 
·Wat is de extensie Clg ? 
·Wat is de extensie Asi ? 
·Wat is de extensie Z01 ? 
·Wat is de extensie TSP ? 
  Related Articles
Hoe maak je een WPS- bestand te openen 
Hoe te wijzigen van een standaard bestan…
Hoe het standaard bestandsformaat in Wor…
Hoe een bestand invoegen in een Word- do…
Hoe kan ik een Word- document convertere…
Hoe te repareren of herstellen tekst van…
Hoe een File Type wijzigen 
Hoe maak je een WPD File Open 
Hoe maak je een WPD document converteren…
  Software Articles
·Hoe te Tabelrijen converteren naar kolom…
·Hoe te Vlookup gebruiken voor Meerdere w…
·Alternative Lettertypenamen 
·Hoe je afbeeldingen samenvoegen in Photo…
·Hoe een PDF gebruiken als presentatie 
·Hoe de titel van een webpagina wijzigen 
·Welke soorten sjablonen kunnen worden ge…
·Excel naar Word-conversie 
·Hoe te Talen wijzigen in Microsoft Offic…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com