Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> File Extension Types >> Content
ICO File Extension
U ziet mogelijk tientallen bestanden met de extensie " . ICO " op een dagelijkse basis , als u vaak gebruik maken van computers . Deze extensie duidt dat een vierkant beeld is een programma of favorietenpictogram . Hoewel u deze bestanden kunt openen met een image viewer of uw webbrowser , ze hebben een specifieke functie die hen scheidt van andere beeldbestanden . Functie

Het besturingssysteem Microsoft Windows
gebruikt het . ICO extensie voor iconen , waaronder programma-iconen . Deze bestanden op uw bureaublad , Start Menu , dokken en de snelle lancering utilities , en in Windows Verkenner wanneer u in de map " Programma's " , bijvoorbeeld . Wanneer u dubbelklikt op een pictogram om een uitvoerbaar programma of applicatie te laden , dan bekijkt u het . ICO -bestand van het programma .
Eigenschappen

Een van de belangrijkste kenmerken van . ICO -bestanden is hun vermogen om meerdere afbeeldingen te kapselen in verschillende maten . Windows kunt kiezen de juiste - en kleinbedrijf pictogram , afhankelijk van het gebruik ervan . Bijvoorbeeld , het menu Start en het bureaublad tonen dezelfde icoontjes , maar in verschillende maten . Bovendien kunt u het pictogram opgeven op uw bureaublad en andere locaties van uw computer , die ook vereist het icoon te zijn schaalbaar . Voorkomende maten zijn 16 - by - 16 pixels , 32 - by - 32 pixels en 64 - by - 64 pixels . Sommige toepassingen kunnen zelfs gebruik maken van pictogrammen en kleinbedrijf 256 - by - 256 pixels . Een . ICO -bestand kan iconen van al deze maten en softwarefabrikanten
Favoriete Iconen

bevatten, behoeven niet te scheiden icoon bestanden voor elke maat omvatten . favoriete icoon is een bijzonder gebruik van het . ICO -bestand extensie die niet gerelateerd is aan het besturingssysteem van uw computer . Wanneer u een website bezoekt en ziet een aangepast pictogram naast de URL in je adresbalk , staat dit bekend als een favoriet icoon . U ziet ook dit pictogram in uw geschiedenis of bladwijzers deelvensters en werkbalken , zodat u gemakkelijk herkennen de website . Website-ontwikkelaars in dienst deze pictogrammen om hun branding breiden . Deze pictogrammen hebben een maximale grootte van 16 bij 16 pixels voor weergave in de browser en moet u het bestand hernoemen naar " favicon , " en deze uploaden naar de hoofdmap van uw website voor het te verschijnen . Je kunt het . ICO extensie gebruiken, maar je bent ook in staat om favoriete iconen te gebruiken met veelvoorkomende extensies zoals . GIF , . JPG of . PNG .
Creation

niet alle grafische programma's kunt u een pictogram eenvoudig opslaan met de . ICO extensie . Toch zijn er verschillende tools beschikbaar die u in staat om te creëren . ICO -bestanden van alle afbeeldingen . Instrumenten zoals die van HTML Kit kunt u de gemeenschappelijke icoon maten opslaan op uw dossier en bieden zelfs de mogelijkheid om tekst of animatie toe te voegen aan uw pictogrammen . De Favicon website kunt u een 16 - by - 16 pixel icoon met de hand met een vergroot raster te creëren . U kunt kleuren toepassen op elk van de pixels binnen de icoon , bewerk een bestaande afbeelding , maakt u meerdere frames om uw pictogram animeren en zelfs te creëren transparante pixels . Een plug-in ook bestaat voor de gebruiker van het populaire Photoshop beeldbewerker van Adobe . Deze plug - in kunt u direct creëren en manager iconen uit het programma die je al hebt .

Previous: Next:
  File Extension Types
·Wat is de extensie .002 ? 
·Wat is de bestandsextensie . D…
·Wat is de extensie CID ? 
·Wat is de extensie TZX ? 
·Wat is de extensie Cdd ? 
·Wat is de extensie SRC ? 
·Wat is de extensie Vqf ? 
·Wat is de extensie Dwt ? 
·Wat is de extensie ORIGINEELBE…
  Related Articles
Hoe maak je een WPS- bestand te openen 
Hoe te wijzigen van een standaard bestan…
Hoe het standaard bestandsformaat in Wor…
Hoe een bestand invoegen in een Word- do…
Hoe kan ik een Word- document convertere…
Hoe te repareren of herstellen tekst van…
Hoe een File Type wijzigen 
Hoe maak je een WPD File Open 
Hoe maak je een WPD document converteren…
  Software Articles
·Hoe maak je een Putty Standaard Telnet-c…
·Hoe om Print Shop converteren naar Publi…
·Hoe u Microsoft Word 2003 Reset 
·Microsoft Excel Tutorial voor beginners 
·Hoe kan ik bijwerken Symantec definities…
·Hoe te om Uw Registry Clean Van Trial Ga…
·Hoe maak je een formulier uit een query …
·Hoe te Docklet installeren op een Rocket…
·Hoe te Games Soepeler Met Fraps 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com