Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> File Extension Types >> Content
Wat is de extensie WAT ?
Een computer bestandsnaam bestaat uit twee delen , gescheiden door een punt . De naam van het basisstation is het eerste deel van de naam en de extensie is het tweede deel . Een extensie is bedoeld om de inhoud van het bestand of de toepassing die het gebruikt in een drie - of vier - letter afkorting expressie . Dit kan leiden tot verschillende bestandstypen met dezelfde bestandsextensie . Bestandsextensies zijn niet onderworpen aan het auteursrecht , er is geen stimulans voor softwarehuizen om ervoor te zorgen dat ze niet een bestandsextensie al gekozen in gebruik door een ander bestandsformaat . De WAT bestandsextensie is een voorbeeld van dit , omdat drie verschillende toepassingen van hun productie in bestanden met de WAT bestandsextensie slaan . IBM Voice Type

Voice Type
, door IBM , is een spraakherkenning programma dat derden programma's zoals Microsoft Word verbetert . The Voice Type programma zet spraak om in tekst , zodat gebruikers hun documenten dicteren in plaats van ze te typen . De applicatie maakt gebruik van een scala aan bestandstypen , maar het WAT bestandsextensie geldt voor bestanden in kaart voor talen .
Epson

Epson
maakt printers. Het maakt gebruik van de WAT bestandsextensie voor een persoonlijke instellingen bestand . WAT is niet het enige bestandsextensie gebruikt door Epson voor persoonlijke instellingen bestanden . Epson gebruikt ook WBF , UCF en SWB voor dit doel .
WATFILE

De Universiteit van Waterloo , in combinatie met Watcom , een command line databasesysteem ontwikkeld de administratie van de universiteit te helpen . Het programma is ontstaan ​​tussen 1973 en 1983 , de ontwikkeling van instrumenten die gemodelleerd die van spreadsheets , voordat spreadsheetprogramma's waren gemeengoed . De applicatie werd verder versterkt in de WATFILE /Plus-programma . Het WATFILE programma had twee doelen . Zijn eerste doel was om te standaardiseren gegevensinvoer en verslag over uitzonderingen , waardoor de gegevens fouten worden opgeruimd . De tweede was om de sortering en de consolidatie van een groot aantal records met betrekking tot dienst administratie , de kosten en de mailinglijsten van de Universiteit van de Computer Services afdeling in te schakelen. WATFILE data werd opgeslagen in bestanden met de WAT bestandsextensie .
Onverenigbaarheid

De drie toepassingen met behulp van de WAT bestandsextensie hebben niets gemeen . Het gemeenschappelijk gebruik van hetzelfde bestand extensie is toevallig. Een WAT bestand dat is gemaakt in een van deze toepassingen kunnen niet worden gebruikt door een van de anderen . Echter , als het WATFILE systeem is inmiddels opgeheven , de kansen van twee verschillende formaten met behulp van de WAT extensie aanwezig zijn op dezelfde computer worden verminderd .

Previous: Next:
  File Extension Types
·Wat is de extensie DSW ? 
·Wat is de extensie . DVR ? 
·Wat is de extensie . ITDB ? 
·Wat is de extensie . Aup ? 
·Wat is de extensie bewerken ? 
·Hoe maak je een WordStar besta…
·Wat is de extensie DivX ? 
·Wat is de extensie . Kaart ? 
·Wat is de extensie Mapimail ? 
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe te Arcade games downloaden 
·Hoe krijg ik Red Condor te werken met No…
·Hoe te Thumbnail Previews Get voor PSD -…
·Hoe je Skype contacten op alle computers…
·De rol van ERP Consultant 
·Hoe Vergelijk Two Doc bestanden 
·Hoe Bewerken IMVU Avatar Pictures Met Gi…
·Kan een Mac-gebruiker Run Access 2007 ? 
·Hoe te Verzamel voor Met Adobe InDesign 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com