Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> File Extension Types >> Content
EPM File Extension
De EPM bestandsextensie is een gecodeerd Portable Media -bestand . Encryptie is een manier scrambling gegevens zodat deze niet kan worden gelezen door iedereen die geen programma ontsleutelen en een decodeersleutel die overeenkomt met de coderingssleutel het bestand gecodeerd heeft. De bestanden gecodeerd door het systeem zijn muziek-en videobestanden . Destiny Media Technologies

De EPM -formaat
is eigendom van Destiny Media Technologies . Destiny Media is actief op het gebied van Digital Media Rights . DRM probeert problemen met de schending van het auteursrecht aangetroffen in de uitgeverij , muziek-en video -industrie op te lossen . De groei in populariteit van file- sharing sites schadevergoeding van de winstgevendheid van de entertainment- industrie, omdat elke illegale kopie verdient geen royalty's voor het bedrijf dat de rechten op die inhoud bezit . Destiny Media Technologies is een Canadees bedrijf dat werd opgericht in 1991 als een computerspel producer , maar het geleidelijk overgestapt op DRM-oplossingen .
Play MPE

Hoewel de bestandsextensie voor Destiny Media Technology bestanden is EPM , het product gebaseerd op de indeling heet " Play MPE . " Het bedrijf verklaart niet de afkorting MPE . Play MPE is niet een speler en kan een muziek-of videobestand niet produceren . De aanvraag duurt een reeds bestaande audio-of videobestand en codeert het voor levering . Het bedrijf noemt dit een " digitale koeriersdienst . "
Encryption

Encryption
wordt meestal toegepast op de gegevens in de transmissie te beschermen tegen pottenkijkers tijdens de transmissie . De toepassing van encryptie is het meest voor in de overdracht van authenticatie gegevens , zoals gebruikersnamen en wachtwoorden , of om bank-of creditcardgegevens , of medische dossiers overdragen . De EPM applicatie heeft een andere motivatie. Het is om ervoor te zorgen dat de ontvangers van de bestanden niet kunt gebruiken , tenzij ze hebben betaald voor hen . Lot Media Technologies wat het systeem als "envelope . ' De omhulling een of meerdere bestanden en de tariefstructuur is gebaseerd op de grootte van de bestanden in de omhulling . Een transmissie wordt aangeduid als een " te sturen . "
Componenten

De EPM bestand heeft twee beveiligingsfuncties die zowel auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Destiny Media Technologies zijn . De eerste is de " digitale sluit- technologie . " Dit is de bestanden coderingssysteem . De tweede is een digitaal watermerk , waardoor illegale kopieën te worden herleid tot de oorspronkelijke koper , wie kan dan worden vervolgd . Het sluitmechanisme registreert het adres en de identificatiegegevens van de koper computer , die de toegang tot het dossier beperkt alleen voor die computer .

Previous: Next:
  File Extension Types
·Wat is de extensie 008 ? 
·Wat is de extensie xcf ? 
·Wat is de extensie Wm ? 
·Wat is de extensie Nvc ? 
·Wat is de extensie Tcl ? 
·Wat is de extensie Regedit ? 
·Wat is de extensie Vis ? 
·Wat is de extensie . Xa ? 
·Wat is de extensie TZX ? 
  Related Articles
Hoe maak je een WPS- bestand te openen 
Hoe te wijzigen van een standaard bestan…
Hoe het standaard bestandsformaat in Wor…
Hoe een bestand invoegen in een Word- do…
Hoe kan ik een Word- document convertere…
Hoe te repareren of herstellen tekst van…
Hoe een File Type wijzigen 
Hoe maak je een WPD File Open 
Hoe maak je een WPD document converteren…
  Software Articles
·Hoe kan ik een afbeelding bewerken in MS…
·Hoe de tabellen in Microsoft Publisher 
·Hoe te Address Labels maken met foto's 
·Hoe Word- document sjablonen gebruiken 
·Hoe de titel in Powerpoint Delete 
·Hoe te Onbetaalde facturen in QuickBooks…
·Hoe te gebruiken McAfee Secure Content M…
·Hoe je X -bestanden converteren naar AVI…
·Hoe maak Stick Animatie Film Kijk Soepel…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com