Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Engineering Software >> Content
De systeemvereisten voor SolidWorks
SolidWorks is een drie - dimensionale parametrisch ontwerpen softwareprogramma. Het programma wordt gebruikt door mechanische ontwerpers en ingenieurs over de hele wereld vanwege zijn veelzijdigheid en kracht . Of u overweegt het gebruik van SolidWorks voor de eerste keer of gewoon overschakelen computers bij u thuis of op kantoor , is het belangrijk om de systeemvereisten voor SolidWorks weten . Dit zal u helpen voorkomen onaangename verrassingen wanneer u de software installeert . Besturingssystemen

Helaas gebruikers van Macintosh , Linux en andere besturingssystemen , SolidWorks wordt alleen geproduceerd voor Microsoft Windows -besturingssystemen . Microsoft Windows XP Professional x86 en x64 kan elke versie van SolidWorks loopt van 2008 tot 2011 , net als Vista- versies x86 en x64 . Computers met Windows 7 -versies x86 en x64 kan SolidWorks 2010 en 2011 uitgevoerd .
Hardware

SolidWorks , uw systeem moet een aantal elementaire hardware te gebruiken . Terwijl SolidWorks aan dat uw systeem minstens zes gigabyte aan RAM-geheugen ( RAM ) , kunt u het programma gebruiken met zo weinig als een . Ongeacht het besturingssysteem , zal SolidWorks alleen werken op Intel -en AMD-processors .
Software

SolidWorks volledig functioneert , zal je wat extra software die nodig raakvlakken met het programma . Je zal een versie van Microsoft Office Excel , ofwel versie 2002 , 2003 of 2007 nodig . SolidWorks zal ook willen communiceren met een versie van Adobe Acrobat hoger dan 7.0.7 . Tot slot SolidWorks vereist een versie van Microsoft's Internet Explorer hoger dan 6,0 .
Grafieken

SolidWorks
houdt een database bij van gecertificeerde , goedgekeurde en geteste grafische drivers . Het bedrijf raadt deze grafische kaarten en drivers voor optimale prestaties van het programma . SolidWorks onderhoudt een pagina waar gebruikers kunnen controleren om te zien of hun grafische kaarten zijn getest en aanbevolen door SolidWorks ( zie Referenties ) . Andere grafische kaarten kunnen werken met SolidWorks , maar zal niet zorgen voor optimale prestaties .
Randapparatuur

U randapparatuur nodig heeft om het programma goed te werken . Een muis is nodig om het programma goed functioneert . U vindt er ook een dvd-drive nodig om het programma te installeren .
Networking

Voor degenen die werken in grotere kantoren , SolidWorks biedt de mogelijkheid om het netwerk van uw computers, zodat de gehele personeelsbestand samen te werken zonder het verlaten van hun bureau . Alle computers in een netwerk moet een USB-poort of een parallelle poort hebben , voor de versies van SolidWorks voorafgaand aan 2010 . SolidWorks biedt geen ondersteuning voor virtuele servers .

Previous: Next:
  Engineering Software
·Hoe te 3Ds importeren in Revit…
·Hoe te installeren Developer T…
·Wat is AutoCAD MEP ? 
·Autocad Match Annotative Eigen…
·Hoe te Checksum & NMEA Bereken…
·Hoe nauwkeurig met behulp van …
·Hoe de Transfer Function voor …
·Gemeenschappelijke CAD program…
·Hoe te DWG Metingen convertere…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Tutorial voor Crysis Animatie 
·Hoe maak je een Adobe 8.0 Beschrijfbare …
·Hoe u uw PDF-bestanden naar De formulier…
·Hoe te Kolommen in VBA 
·Hoe te Kaplan - Meier Survival Plots mak…
·De meest populaire Big Fish Games 
·Wat is de extensie . PCR ? 
·Hoe maak Computer Games Run Better 
·Hoe maak je een Flash Flip Magazine Maak…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com