Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Engineering Software >> Content
Soorten SAP Output
SAP AG , ( systemen, toepassingen en producten in Data Processing ) is een Duits softwarebedrijf vaak beschouwd als de grootste leverancier van bedrijfssoftware ter wereld . SAP types zijn de attributen van input en output velden voor databases , de user interface en het systeem gegenereerde rapporten . Output soorten van SAP zijn de soorten rapporten en formulieren die worden gegenereerd door SAP . De output -functie module binnen SAP zet interne formaten in de opgegeven externe formaat, zoals een grafiek of aangepaste rapport . Soorten output zijn grafieken , getoonde rapporten , formulieren en gegevens geëxporteerd naar andere software- applicaties . Output Master Formulieren

Output meesters
bent de meester vorm die de invoervelden gebruikt in de SAP- vorm en de structuur van de SAP -uitgang bepaalt . De output data master moet de aard van de output van het systeem , een tijdstempel van wanneer de gegevens werd getrokken , de taal die wordt gebruikt voor de output en de partner -functie bevatten . Het nummer en de datum veld output formaten worden gedefinieerd door de gebruiker stamrecord voor de gebruikersaccount genereren van de output . Output meester vormen zijn de sjabloon vorm die andere vormen kan worden aangepast .
Smart Forms

Smart Forms
creëren van een grafische gebruikersinterface wordt gebruikt om formulieren te genereren en aan te passen . Smart Form uitgangen vormen , tabellen en grafieken weergegeven op het scherm van de gebruiker of naar een printer . Slimme Formulieren worden beheerd vanuit de globale instellingen knooppunt vorm interface. De instellingen uitvoeropties bepalen de vorm schilder presentatie van gegevens van Smart Forms .
Script Formulieren

SAPscript
is een ingebouwde tekstverwerker hulpmiddel binnen SAP voor het invoeren en uitvoeren van tekst . SAPscript vorm uitgang kan worden omgezet in Smart Form formaat met behulp van een conversie- Smart Form tool. Echter , het omzetten SAPscript output naar slimme vorm verliest elke logische relaties en berekende formules tussen de velden . " SAP Sales and Distribution Certification Guide " , zegt " een SAP script vorm wordt ook opgegeven voor de uitvoer typen via welke de lay-out en drukwerk controles worden gedefinieerd . "
SAP Output Controller

SAP afdrukverzoeken resultaat in een spoel verzoek door de printer gebruikt om het document en een uitgang verzoek aan de spoel verzoek om het apparaat te verzenden te drukken. Als de optie om direct af te drukken niet wordt geselecteerd , zal de output controller het rapport via de grafische gebruikersinterface ( GUI ) te geven. De GUI -uitgang kan worden opgeslagen of ingesteld om later te worden afgedrukt . Uitgang regelaars zorgen voor afdruktaken te worden uitgesteld tot na het einde van de werkdag of faxen output van SAP verzonden op goedkopere tijden .
Output Commando
SAP uitgangen kunnen worden gegenereerd door menuopties en handmatig ingevoerde commando's .

Om de output types voor de verkoop en distributie module bekijken, gebruikt u de " Handhaaf Output Type " optie onder het menu "Aanpassen " . " SAP R /3 Black Book " zegt " je moet de bijbehorende uitgang soort definiëren in Customizing voor een aandoening record wordt gemaakt " . SAP uitgang types worden ook gecontroleerd met behulp van transactie codes . Transactiecode V/G1 toont de output aandoening tafel en kan worden gebruikt om een ​​nieuwe groep te maken . Transactie V/G2 is de output aandoening tafel verandering groep . Transactiecode V/G8 brengt de output bepalen procedure groepen . Transactiecode VNE6 stelt de output bepalen procedure voor verzending meldingen . VNEC lijsten uitgang types voor ruwe goederen ontvangsten .

Previous: Next:
  Engineering Software
·Hoe stel ik AutoCAD te tekenen…
·Hoe je dingen laden in MATLAB 
·Autocad Match Annotative Eigen…
·Hoe je Tags in Microstation V8…
·Hoe naar PNG converteren naar …
·Hoe te Points verbinding in MA…
·Systeemvereisten voor SolidWor…
·Hoe maak je een DWF maken in A…
·Wat is Autodesk ? 
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
Hoe om afbeeldingen te maken van tekst 
Hoe u de grootte van een Microsoft Offic…
Hoe je hyperlinks naar een sectie van uw…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
Nadelen van het gebruik Tekstverwerkers 
  Software Articles
·Hoe te Tags In NoteTab Licht 
·Hoe kan ik muziek Fade Met Power Directo…
·Hoe te draaien in Adobe Reader 
·Hoe de Memo velden in MS Access 2007 bij…
·Het wijzigen van de kolom Naam in DB2 
·Hoe maak je een markeerstift gebruiken i…
·Hoe te wijzigen Vul basis van Value in E…
·Hoe je alleen Word installeren in Office…
·Hoe te CUBESETCOUNT Functie Excel Met 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com