Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> educatieve Software >> Content
Hoe te testen Deze computer om te zien of FSX zal werken
Microsoft FSX Flight Simulator is een realistische spel formaat dat gaat vliegen een brede waaier van vliegtuigen op een computerscherm . U kunt starten vanaf ground zero en leren vliegen door het nemen van vlieglessen van een professionele vlieginstructeur . Als je hebt vliegervaring kunt u een verscheidenheid aan missies vliegen om je vaardigheden en ervaring uit te breiden . Interactieve tutorials leren de gebruiker elk aspect van het vliegen vele soorten van particuliere en commerciële vliegtuigen . Het spel is gebaseerd op uitgebreide graphics voor realisme . Verschillende computer elementen zijn nodig om de software voor het soepel te laten verlopen ondersteunen . Test de computer om te zien of het is uitgerust om FSX draaien . Wat je nodig hebt
Een werkende computer
Kennis naar de computer
navigeren Toon Meer Aanwijzingen
1

Bepaal het besturingssysteem op uw computer . FSX is Windows XP met Service Pack 2 , Windows Vista of Windows 7 . Klik op de computer op "Start" . Klik links op " Configuratiescherm" . Zoek en klik op het pictogram "Systeem " in het configuratiescherm . Het scherm dat geopend wordt elementaire informatie over uw computer weer te geven . Kijk voor je besturingssysteem om zeker te zijn is het een van de vier boven genoemde . Kopen van 2

In het venster dezelfde bedieningspaneel en noteer de operationele snelheid van uw computer . FSX vereist een minimum processor met een snelheid van 1,0 GHz ( Gigahertz ) . De aanbevolen snelheid van de processor is 2,0 GHz . Een snellere processor zal FSX openen en sneller , met een soepeler graphics .
3

In het venster dezelfde bedieningspaneel en noteer de random access memory ( RAM ) beschikbaar is op de computer . FSX zal werken op de XP SP2 besturingssysteem met 256 MB ( megabyte ) RAM . Windows Vista en Windows 7 vereist 512 MB RAM . Voor een optimale werking wordt aanbevolen een volledig Gigabyte aan RAM .

Klik met de linkermuisknop op de knop "Start " 4 klik vervolgens op de " computer" -knop . Dit zal een nieuw venster dat de aandrijving wordt weergegeven op uw computer te openen . Klik rechts op de OS ( C ) schijf . Dit opent een scroll down menu . Klik met de rechtermuisknop op "Eigenschappen " om de totale omvang van de belangrijkste station op uw computer , de hoeveelheid ruimte die reeds gebruikt wordt en de hoeveelheid vrije ruimte beschikbaar te tonen . FSX vereist 15 GB ( gigabytes ) van harde schijfruimte om de FSX programma op te slaan .

FSX 5 stelt hoge eisen aan de computer videogeheugen . Controleer de beschikbare video- geheugen op uw computer . Open het 'Configuratiescherm . Dubbelklik op " Display" . Wanneer het display verschijnt klikt u op de " Advanced Settings " knop . Een nieuw venster wordt de totale beschikbare grafische geheugen van de computer en het systeem videogeheugen beschikbaar te tonen . FSX vereist een minimum van 32 MB videogeheugen om een ​​soepele graphics bieden .
6

Uw computer zal FSX de uiteindelijke draaien, als het voldoet aan alle van de systeem -en video -eisen vermeld hier .
7

voorwaarde voor het uitvoeren van FSX is een interne of externe dvd-drive . Dit wordt gebruikt om de FSX programmering informatie op uw computer te laden .

Previous: Next:
  educatieve Software
·Laad Berekening voor desktopco…
·Hoe te ETA Squared in ANOVA SP…
·Het gebruik van multimedia op …
·Educatieve Computer Games voor…
·Hoe kan ik oplossen Vergelijki…
·Voordelen & Nadelen van NetSup…
·Computer Science Software Proj…
·Hoe de TI - 86 Solver Probleme…
·Hoe vindt u Adobe Acrobat prod…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Mijn Quicken Factuur zal niet veranderen…
·Hoe je RealPlayer Films bewerken 
·Hoe kan ik opgeven Mappen voor Uploaded …
·Hoe PDF-bestanden importeren in AutoCAD 
·Hoe maak je een Office 2007- bestand con…
·Hoe een Oval Draw Met Photoshop Software…
·Hoe te Paragraaf Opties wijzigen in Micr…
·Hoe maak je een Combo Box In Excel 
·Hoe te branden van een XVid 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com