Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe maak je een Floating Head Halloween Animatie maken in Adobe After Effects
Met behulp van Adobe Photoshop is een leuke manier om bewerkte beelden die zal verbazen familie en vrienden te maken, maar zodra je die foto's in Adobe After Effects te brengen , kunt u de foto's komen levend. Wanneer Halloween nadert, kun je coole effecten , waaronder het maken van iemands hoofd zweven rond het scherm te creëren . Wat je nodig hebt
Adobe Photoshop
Adobe After Effects
Toon Meer Aanwijzingen
Adobe Photoshop

Belasting 1 een foto in Adobe Photoshop . De ideale foto voor dit project moet een rechttoe rechtaan foto met goede verlichting en niets blokkeren van de weg van het hoofd zijn. Kopen van 2

Gebruik de pen om te tekenen rond het hele hoofd , net stoppen recht boven de nek . Wanneer u de markering hebt voltooid , klik met de rechtermuisknop in het midden van de kop en druk op de " Selectie maken " knop . Druk op "OK " op de " Selectie maken " pop - up scherm .

Press 3 " Ctrl " en " X " om het hoofd gesneden uit het beeld . Maak een nieuwe laag door te gaan naar " Layer , " " Nieuwe laag " en drukken op " OK . " Markeer de nieuwe laag en druk op " Ctrl " en " V " om het hoofd plakken in deze laag .
4

Stel de kop dus het is terug in zijn oorspronkelijke positie . Klik op de achtergrond laag weer en gebruik de pen tool om het volledige lichaam te benadrukken . Rechts - klik op de muis , selecteer de " Selectie maken " knop en druk op " OK . " Klik op de selectie tool en klik met de rechtermuisknop ergens op de foto en selecteer de optie die zegt: " Selectie omkeren " . Druk op de Delete-toets om duidelijk alles rond het lichaam .
5

Sla de foto als een Photoshop-bestand en laden Adobe After Effects .
Adobe After Effects

6

Laad de foto in het programma door het bestand uit een map te slepen of het te vinden met behulp van de " file " en de optie "Import" .
7

Zoek een foto van een spookhuis of andere thema Halloween te gebruiken als achtergrond . U kunt ook gebruik maken van slechts een effen zwarte achtergrond . Sleep deze achtergrond naar beneden in het venster " timeline " .
8

Sleep Photoshop-bestand van de persoon in het project ook. U zult zien dat elke laag van Photoshop heeft een aparte plek op de tijdlijn .
9

Zorg ervoor dat de achtergrond afbeelding is hieronder de persoon foto, zodat de persoon is altijd op de top .
< Br > 10

houdregeling en klik op beide lagen van het Photoshop-bestand . Pas de grootte van de persoon in voorbeeldvenster om een passende omvang dat is zichtbaar .
11

Sleep de tijdbalk pijl twee seconden in de video . Druk op de pijl aan de linkerkant van het hoofd laag in het Photoshop-bestand . Druk op de toets "Klok" op de positie pijl om de keyframes te starten . Keyframes zijn de punten die de animaties beginnen en eindigen .
12

Beweeg de tijdlijn pijl over een paar seconden en klik en sleep de kop naar een positie . Herhaal dit proces totdat er verschillende hoofdbewegingen . Beëindig de video rond de 20 - seconde mark en eindigen in de oorspronkelijke positie of ergens anders op het scherm .

Test 13 de video door te gaan naar het venster " Time Control" en druk op de " RAM Voorbeeld " optie . Ga naar " File " en "Exporteren " en kies een bestandsindeling voor het exporteren van uw video .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe te gebruiken Ffdshow Codec…
·Hoe te converteren met een VLC…
·Hoe te Megapixels Verhoging 
·Hoe te converteren naar MP4 Ub…
·Het wijzigen van de Sampling R…
·Hoe je scherm in XP Media Cent…
·Hoe kan ik muziek lus maken in…
·Hoe te Crossfade Afbeeldingen …
·Hoe te converteren MKV naar PS…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe een video te converteren naar een WM…
·Hoe te om Uw Registry Clean Van Trial Ga…
·Adobe Photoshop Is Hiding Bepaalde Lette…
·Hoe Clean Up Mac OS X Met Free Software …
·Hoe kan ik een Gantt-diagram in Mindjet 
·Microsoft Access Schakelbord Help 
·Normale kaarten worden niet Lining Up me…
·Wat is de extensie . FLG ? 
·Hoe te NOT NULL waarden In Microsoft SQL…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com