Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Software voor Home Movies verdienen op DVD
Het maken en archiveren van home movies vroeger worden gedaan met videoband , maar met de komst van voldoende krachtige computers kwam de wereld van de digitale videobewerking . Terwijl de meeste video's worden nog steeds vastgelegd op tape , kunt u ze naar uw computer en bewerk ze , waar beeldmateriaal gesplitst en in blokjes gesneden kunnen worden en zelfs op een DVD kunt delen met familie en vrienden . Mac OSX , Windows en zelfs Linux hebben krachtige softwarepakketten die kunnen maken dat het proces soepel verloopt . Mac OSX

Apple schepen
zijn computers met de nieuwste versie van iLife , die iMovie , digitale video- editing software van Apple bevat . Eigenaars van eerdere versies van iLife kan de laatste versie te kopen voor ongeveer $ 80. Dit pakket bevat ook GarageBand voor het maken van muziek , iPhoto voor het beheren van uw afbeeldingen en foto albums en iWeb , die het proces van uw media te delen op het internet stroomlijnt . Het komt ook met iDVD , die u gebruikt in combinatie met iMovie om uw home video's maken en vervolgens branden op een lege dvd ( moderne Macs ook het schip met dvd-branders , met uitzondering van de MacBook Air ) . iLife is niet compatibel met Windows .
Windows Opties

Windows Vista -en Windows 7- gebruikers hebben de Windows Live Movie Maker ( het is niet compatibel met Windows XP ) . Oudere versies worden geleverd met Windows XP , de Windows Live- versie moet worden gedownload van de website van Microsoft . Zoals iMovie , het is ontworpen om een intuïtieve click - and- drag ervaring zijn , en je kunt gelijk uw video's rechtstreeks naar YouTube te publiceren . Zoals iMovie , kunt u muziek , overgangseffecten en pannen en zoomen voegen . Je moet ook minimaal Windows Vista of Windows 7 op de Windows DVD Maker gebruiken ; XP- gebruikers moeten hun eigen DVD branden software die compatibel is met set - top spelers te kopen . Opties omvatten Nero Ultra , Roxio Creator en CyberLink DVD Suite .
Gratis alternatieven

Gratis opties
( die misschien niet zo gemakkelijk te gebruiken of aan te bieden zo veel functies ) omvatten DVD Styler , die werkt op Windows , OSX en Debian gebaseerde Linux- distributies , DVD Flick is een Windows -only optie die DVD's compatibel is met set-top spelers zullen maken , maar het heeft vrijwel geen editing tools ; Max OSX gebruikers kunnen kiezen voor SmallDVD , maar het is een work in progress . Voor videobewerking op Linux , heb je veel opties , maar ze hebben niet het algemeen hebben de reputatie dat ze gemakkelijk te gebruiken . Keuzes omvatten KinoDV , Kdenlive en Cinelarra .
Rippen dvd

meeste van deze softwarepakketten zijn niet ontworpen om inhoud uit de winkel koopt film-dvd's . Als je gewoon wilt back-ups van je dvd's te maken , moet u uw lokale wetten te raadplegen , en velen van hen hebben geen toestemming maken van kopieën van commerciële dvd's , of het nu films of software.
< br >

Previous: Next:
  Digital Video Software
·WMV naar DVD conversie 
·Hoe om DRM te verwijderen in W…
·Hoe te gebruiken CloneDVD 2 
·Software om MOV-bestanden beki…
·Hoe krijg ik een goede geluids…
·Hoe te converteren Streaming V…
·Hoe rmvb omzetten naar Divx 
·Hoe kan ik een Photo Slideshow…
·Pinnacle Studio versie 11 Tuto…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Instructies voor het koppelen van werkbl…
·Hoe kan ik een Word- document herstellen…
·Hoe een Boot CD Symantec verdienen met v…
·Hoe maak je een Zip Password Ophalen 
·Hoe te exporteren naar web FileMaker Pro…
·Hoe te importeren uit Excel naar MAS 90 
·Hoe kan ik de installatie van Norton van…
·Hoe een PDF- tabel Invulbare Zorg 
·Hoe u de grootte van het tekengebied in …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com