Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
WMV naar DVD conversie
Het maken van een dvd- bestand van een computer -bestand kan eenvoudig worden met de juiste software en een beetje know -how . Er zijn veel verschillende manieren om een DVD- bestand maken van een Windows Media Video - of WMV - bestand , inclusief het gebruik van een conversie programma om de schijf te branden en het vinden van een alles - in-een programma dat alle stappen voor u zal doen . Aan de slag

Een WMV- bestand is een Windows - compatibele video die zal werken op vele computersystemen en bepaalde DVD-spelers , zelfs al is het niet het juiste formaat voor de werkelijke dvd's . Een normale DVD maakt gebruik van een andere codering stijl die bekend staat als VOB . Deze indeling leidt meestal tot grote bestanden als het duurt meer geheugen aan een betere resolutie of een beter beeld op uw tv-scherm te produceren .

Bij het omzetten van een bestand , controleert u eerst of u voldoende ruimte op uw harde schijf te houden het bestand als het bestand wordt tijdelijk opgeslagen op de computer zelf , terwijl coderen van het WMV- formaat naar de VOB -formaat . Begin met het vinden van een programma dat de gewenste effecten kan veroorzaken . Een voorbeeld is ConvertXToDVD , dat is makkelijk te gebruiken en resulteert in een hoge - kwaliteit DVD .
Omzetten van de File

In ConvertXToDVD , zal je beginnen door het bestand te selecteren waarin u op zoek bent om te zetten door te klikken op de knop " add " . Zodra u het bestand heeft gevonden en het verschijnt in het wit scherm klaar om te worden omgezet , kunt u ervoor kiezen om meer bestanden toe te voegen aan de DVD of u kunt klikken op de " Convert" knop . Klikken op " convert " automatisch de codering proces te starten en zal duren van 30 minuten tot een uur , afhankelijk van de grootte van het bestand . Zodra codering is voltooid , zult u een aantal opties die u kunt kiezen uit opnieuw .

Als u wilt gewoon het bestand converteren , kunt u het programma afsluit en vind de dvd volledig gecodeerd door naar uw ConvertXToDVD folder binnenkant van " Mijn documenten . " Een geconverteerde dvd zal zijn 4,3 gigabyte , dit dus in gedachten houden voor toekomstige vraagstukken ruimte . Vanaf hier heb je de werkelijke dvd-bestanden om te doen wat je wilt met hen zoals ze in Adobe Encore verhuizen naar een aangepaste DVD met menu's te produceren of kunt u deze opslaan voor later gebruik en branden .

Burning de Final DVD

Nadat de codering is voltooid , moet u ook de optie om de DVD direct vanuit ConvertXToDVD verbranden . Als dit je intentie , klik dan op de knop " burn " en het zal het branden te starten . Dit zal normaal gesproken ongeveer 20 tot 30 minuten en vereist een DVD - R of DVD - RW -bestand waarop u de volledige set . Vob bestanden passen . Zodra het klaar is , hoewel, je kunt het pop in elke compatibele DVD die zal spelen gebrande dvd's .

Als u de dvd-bestanden voor later gebruik had gered , zijn er vele andere mogelijkheden voor u om te kunnen branden DVD's zoals de Nero-software suite , Roxio of Sonic .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe Video Clips Download Van I…
·Hoe te converteren naar WMV 3G…
·Hoe te Frame Maten van 960 x 5…
·Hoe de Final Cut zoeken Red Gi…
·Hoe te Pinnacle Effects Unlock…
·Hoe kan ik video's afspelen Va…
·Hoe te converteren . MTS-besta…
·Hoe je VLC Player installeren …
·Hoe kan ik YouTube video's con…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een cd kopiëren van oude 45…
·Hoe maak je een Backdoor Trojan virus ve…
·Hoe te Quicken converteren naar MS Excel…
·Hoe maak je automatisch aanpassen kolomb…
·Hoe de Backdoor te verwijderen In Win32 
·Hoe te Vertical Sync onderbreekt inschak…
·Adventure Company PC Games 
·Hoe maak je een Werknemer Agenda in Exce…
·Hoe te Calendar Wallpaper Maak 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com