Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Tutorial voor Cinema 4D
Cinema 4D is een krachtige 3D-modellering en animatie programma beschikbaar voor Mac , Windows en Linux besturingssystemen. De software stelt gebruikers in staat om professionele driedimensionale modellen binnen een schoon , gemakkelijk navigeerbaar -interface te creëren , en verpakkingen veel geavanceerde functies waarmee zowel aantrekkelijk zijn voor beginners en power users . Basic Interface Navigatie

Begin met het maken van een veelhoekig object . Om dit te doen , klikt u op de "Cube " knop in de top - midden van het scherm . Dit object zal dienen als een referentiepunt als je leert om de navigatie- instrumenten te gebruiken . U zult merken vier kleine knoppen boven - rechts van het kijkvenster . Klik op de eerste knop en sleep met uw muis rond op het bekijken vliegtuig . U zult de camera beweging van links naar rechts en boven opmerken en omlaag als u de muis sleept . Klik op de tweede knop en sleep hem opnieuw over het kijkvenster . Dit zal uw camera in-en uitzoomen . Probeer nu met je muis te slepen na het klikken op de derde knop . Dit zal uw camera beeld te draaien rond het object dat u hebt gemaakt . De vierde knop wordt de weergave te wijzigen . Door erop te klikken verschijnt vier afzonderlijke kijkvensters , elk met een verschillend perspectief op uw object.
Managing Objecten

Klik nogmaals op de " Cube" knop , en gebruik de drop - down menu naar een ander object , zoals een cilinder of bol selecteren . U zult merken dat uw nieuwe object wordt overlapt de kubus die u eerder hebt gemaakt . Gebruik de functie " Verplaatsen " , gevonden in de linkerbovenhoek van het scherm , en sleep op een van de pijlen verbonden met het tweede object . Dit maakt het bewegen door de ruimte , uit de buurt van de oorspronkelijke kubus .

Vervolgens observeert de objecten Manager , gevonden in de bovenste linkerkant van uw scherm . Dit zal alle objecten die je hebt gemaakt in een lijst weer te geven . U kunt elk van deze objecten wanneer u wenst te wijzigen of te verplaatsen selecteren . Klik op het tweede object dat u hebt gemaakt , en weer gebruik maken van de " Draaien " knop . U zult direct merken dat uw camera draait rond welke object dat u hebt geselecteerd .

Aan de rechterkant van de functie " Verplaatsen " vindt u de " Scale " knop vinden . Selecteer deze en sleep de muis rond in de kijker . Dit zal uw object groter of kleiner maken , afhankelijk van de richting waarin u sleept . Naast de Scale Tool is de Rotate Tool . Het kiezen dit zal een aantal ringen verschijnen rond het geselecteerde object . Sleep op deze ringen om uw object rond draaien in welke configuratie die u wenst .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe afdrukken van een Still Sh…
·Hoe te M4V converteren naar AV…
·Hoe WMA converteren naar FLV 
·Hoe maak je een FLV Converter …
·Problemen met geluid in een AV…
·Hoe de taal in KM Player Veran…
·Hoe maak je een film met behul…
·Hoe te converteren naar SWF EX…
·Hoe kan ik FLV bestanden af ​​…
  Related Articles
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe te Default Nummering Formaat wijzige…
Hoe maak je een locatie voor Automatisch…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe maak je een voorblad voor een Colleg…
Hoe te Etiketten maken voor DVD's 
Hoe om speciale tekens en symbolen ( ! I…
Hoe te Turn On Automatisch opslaan voor …
  Software Articles
·Hoe het opzetten van Meta Tags in Drupal…
·Hoe te Toevoegen Meer pagina voor een lo…
·Hoe om te Get Macromedia Flash 
·Hoe maak je een WMA -bestand te zetten i…
·Hoe kan ik FLV bestanden veranderen naar…
·Hoe kan ik AVI -bestanden converteren na…
·Hoe te Border Arrows Verwijder in PowerP…
·Hoe te gebruiken modules in Drupal 
·Hoe maak je een Macro Run Binnen een Mac…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com