Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe kan ik een dvd maken van Hi8 Digital Film op een Mac
Hi8 digitale tape over het algemeen door middel van een televisie kan worden bekeken door het te verbinden met een standaard audio - visuele connectors . Maar je moet dat hoogwaardige digitale tape , dus waarom niet converteren naar een DVD? Met een Apple computer en conversie software , kunt u de DVD zelf maakt . Het kost een beetje tijd , maar het geeft je ook bewerkingsmogelijkheden op de Mac . Wat je nodig hebt
Hi8 digitale camera
Hi8 digitale tape
Firewire kabel
USB -kabel
iMovie- software
iDVD- software
Toon Meer Instructions
< br > 1

Sluit de Hi8 camcorder aan op de Mac , hetzij via een USB-kabel of Firewire kabel . Dit zal afhangen van de aard van de Hi8 -camcorder die u gebruikt . Als u een conversie kit , zoals de Roxio Easy VHS to DVD for Mac pakket gebruiken , het komt met een adapter . U kunt overslaan dat, echter , als u een kabel die rechtstreeks zal verbinden van uw camcorder naar de Mac . Kopen van 2

Start iMovie op de Mac . iMovie is een onderdeel van de Apple software suite genaamd iLife . Het komt standaard op Macs verkocht sinds tenminste 2006 . U kunt het ook apart aanschaffen . iMovie is een digitale film editing software tool . Het is in het dock en ziet ofwel als een Hollywood Walk of Fame ster een film camerabeeld in het midden in de nieuwere versies , of een filmstudio duig in oudere versies bij .
3

Go naar Bestand > Nieuw project en de naam van het project in iMovie . Klik op het pictogram camera en een pop-up venster verschijnt waarin u de Hi8 camcorder kunt selecteren . Klik op " Capture " in het popup -venster , dan start de camcorder afspelen . Als de hele video is vastgelegd , klikt u op ' Gereed ' . Sla uw project , Bestand > Opslaan of Command - S .
4

Bewerk uw video als je wilt of gebruik het geheel. Ga dan naar delen > Film exporteren gebruiken QuickTime . Dit zal uw video maken voor gebruik op een dvd of zo dat je het kunt bekijken op uw computer .
5

Open iDVD en een start -venster verschijnt . Klik op de knop "Create a New Project" . Selecteer vervolgens een thema voor uw dvd uit de verschillende sets verkrijgbaar . U kunt een kort deel van je film of een foto toevoegen door het naar Zone 1 Drop slepen . Klik vervolgens op en houd het plusteken pictogram op de linker en selecteer " Movie " . Ga naar de Finder , je film vinden en sleep het naar het belangrijkste deel van iDVD waar het zegt " In Movie " . De film wordt dan ingebed in uw iDVD-project .
6

Start toe te voegen knoppen om te navigeren op de dvd 's en foto's of andere films toevoegen , als er ruimte is voor hen op je DVD . Als u klaar bent , klikt u op de knop aan de onderkant in het midden , dat eruit ziet als een camera diafragma . Wanneer u dit doet , wordt het geopend met de knop "Branden " onthullen . Als er problemen zijn met uw dvd - zoals lege Drop Zones of andere dingen , je zal een waarschuwing dialoogvenster te krijgen. Als er geen problemen zijn , ontvangt u een bericht naar een opneembare DVD plaatst te krijgen. Doe dat , en je kunt beginnen branden .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe kan ik gratis Codecs voor …
·Hoe kan ik YouTube video's con…
·Hoe kan ik downloaden en conve…
·Hoe te Evo converteren naar MP…
·Hoe de Chroma Key gebruiken in…
·Hoe krijg ik foto's van CyberL…
·Hoe te Ondertitels Van MKV 
·Adobe Premier Pro 7.0 Tutorial…
·Hoe te Screencap Met VLC 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik Block Mensen op Thunderbird e…
·Hoe te Schrijf een nieuwsbrief in MS Wor…
·Hoe te Erased DVD-schijf terugzetten 
·Hoe te Take Out een afbeelding in PDF 
·Hoe je het dropdown -menu voor Data in A…
·Hoe uw beveiligingsniveau wijzigen in Vi…
·Tutorial om Rap CD Maak Covers in Photos…
·Hoe YouTube Audio opslaan op een compute…
·Hoe Vergelijk Twee Kolommen in VLookup 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com