Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe je films Zet op een dvd met een Canon FS10
De Canon FS10 is een tapeless digitale camcorder die bevat en vangt video rechtstreeks op een 8GB interne harde schijf . De FS10 camcorder van Canon is standaard uitgerust met een USB -interface kabel die kan worden gebruikt om de beelden die u opneemt met de camcorder van de harde schijf van de camera 's op de harde schijf van een computer. Zodra u de videobeelden hebben gevangen van een Canon FS10 naar de harde schijf van uw computer , kunt u de films op dvd te branden . Wat je nodig hebt
Canon FS10 met interface kabel
Computer met DVD-brander verhuur dvd -r
Toon Meer Aanwijzingen
1

Steek de Canon FS10 in de computer met de interface- kabel die bij de camcorder is geleverd. De interface- kabel wordt aangesloten op slechts een poort op de Canon FS10 en in een USB -poort op de computer . Kopen van 2

Start een videoprogramma . Programma's die video kunnen vastleggen vanaf een Canon FS10 bevatten Windows Movie Maker of iMovie .
3

Stel de video- programma naar de opnamefunctie . Toegang tot de video- opnamefunctie in de meeste programma's in het menu bestand . In programma's als iMovie , wordt opnamestand benaderd door het opgooien van een toggle . In iMovie , de toggle is in de linkerbenedenhoek en moet worden omgedraaid om de video camera icoon.
4

Zet de camcorder draaiknop om de weergave instelling film , die wordt gekenmerkt door een camera met een juiste - wijzende driehoek op het. Open LCD -scherm van de camcorder , terugspoelen van de video .
5

Gebruik de rewind -knop op het LCD-scherm geopend om cue de video naar het punt waar u wilt beginnen met opnemen . Zodra de video is gecued omhoog , druk op de play knop om de video op de camera af te spelen .
6

Druk op de "Import" of " Capture " knop in het videoprogramma . De beelden afspelen via de videocamera begint vastleggen in het programma . Wanneer u klaar bent met het maken , drukt u op dezelfde knop om de opname te stoppen .
7

Sluit de video- programma en opent u een dvd -writing programma op uw computer . De meeste computers met DVD - schrijven -drives komen vooraf geïnstalleerd met een dvd - schrijven -programma . Als u nog niet hebt geïnstalleerd , hoewel, je kunt een DVD - schrijven programma te vinden op CNET .
8

Open de dvd - schrijven -programma op uw computer en laad het videobestand in het programma door te klikken op de " Media toevoegen " of " Video toevoegen " knop . Klik op " Next " of de pijl -knop in het programma om naar het laatste scherm .
9

Plaats een lege dvd in de dvd - schrijven -station op uw computer . Klik op de "Burn " of "Write " knop op het laatste scherm van de DVD - schrijven programma om de film te branden naar de DVD .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe volledig verwijderen van d…
·Wat heb ik nodig om een AVI sp…
·Hoe kan ik een ISO videobestan…
·Hoe te MV4 naar MPEG4 
·Hoe te converteren naar 0,3 G2…
·Hoe te Scratch projecten omzet…
·Hoe maak je een Motion JPEG co…
·Hoe maak je een Dreambox Van e…
·Hoe maak je een audio track va…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Adobe PDF- Lock 
·Een tutorial voor Access 2007 Rapporten 
·Hoe maak je een Rip Effect Maak in Photo…
·Hoe naar AMV -formaat fouten te bevestig…
·Hoe maak je een 90 -minuten -CD in Nero …
·PAR bestand niet gevonden 
·Hoe kan ik een gescande JPG een Word -fo…
·Hoe te Penselen laden om Photoshop Eleme…
·Hoe te verwijderen Tekst op een PDF met …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com