Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe maak je een WMV -bestand te zetten in een stilstaand beeld
WMV , of Windows Media Video , is een video-indeling is ontworpen vooral voor gebruik in Windows Media Player , maar het is compatibel met andere mediaspelers en video - editing toepassingen. Net als andere video-bestanden , zijn WMVs opgebouwd uit duizenden foto's , of frames , geplaatst back - to-back naar de video te maken . Als u graag om een clip van een WMV- filmbestand als foto te gebruiken , kunt u een beeld uit de film vastleggen en opslaan als een beeldbestand . Wat je nodig hebt
Windows Media Player of een andere mediaspeler
foto- editing programma
Toon Meer Aanwijzingen
Capture the Frame
1

Start Windows Media Player of een andere mediaspeler die WMV-bestanden , zoals Bitberry accepteert . Als u niet beschikt over Windows Media Player of een andere mediaspeler op de computer , te downloaden Media Player downloaden op de Microsoft website . ( Zie Bronnen . ) Kopen van 2

Open het WMV- bestand dat u wilt in een stilstaand beeld in de speler in te schakelen door naar " File > Open . " Als het venster komt , vind het WMV-bestand in zijn map op uw harde schijf en dubbelklik erop .
3

Gebruik de schuifregelaar onder de Windows Media Player scherm om het frame in de video die u wilt zetten vinden naar een steeds beeld . Om het beeld te zoeken , klikt u op de pauze-knop om de video te pauzeren , en vervolgens klikt u op de grijze aanwijzer op de schuif en houd de muisknop ingedrukt terwijl de aanwijzer te slepen naar links of rechts .
4

Weet een afdruk van het computerscherm . Op een Windows- computer , druk op " Shift + PrtSc . " Om het scherm op een Mac , druk op print " Command + Shift +3 . "
5

Start een willekeurige foto-editor die je op je computer . Foto-editors die de print screen kan veranderen in een stilstaand beeld zijn Photoshop , Gimp en Paint Shop .
6

Start een nieuw project in de foto-editor door te gaan naar " File > New . " Laat de afmetingen op de standaard , zoals de meeste foto-editors automatisch standaard aan de grootte van een item dat is opgeslagen op het klembord , die in dit geval is de print screen je gewoon nam .
7

Ga naar de "Edit " menu en selecteer" plakken . " Een kopie van het scherm als het leek toen u de afdruk verschijnt op het doek , met het frame uit de film te zien zijn in de mediaspeler op het scherm .
8

Kies de functie " Crop " in de editor door te klikken op het gereedschap op de werkbalk . Klik op een hoek van het filmbeeld , houd de muisknop ingedrukt en sleep de muis om een ​​vak te maken rond de hele film frame. Klik op de functie " Crop" op de werkbalk opnieuw en druk op de "Crop "-knop op de bevestiging venster dat verschijnt om de foto bij te snijden , zodat alleen de film frame wordt overgelaten .
9

Ga naar " File > , Opslaan als " om het frame te redden van het WMV- bestand als een stilstaand beeld . Gebruik het pull - down menu bij " Opslaan als type" en selecteer "JPEG " of " GIF . " Typ een naam voor het stilstaande beeld in het vak , kies een map voor de afbeelding op te slaan in het hoofdvenster , en klik op 'Opslaan'.

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Wat is de Roxio Update Manager…
·Hoe om te doen Rolling titels …
·Animeren van een zwerm vogels …
·Hoe om audio en video met Roxi…
·Hoe maak je een videoclip make…
·Hoe je Final Cut Pro in Broadc…
·Een dvd wordt niet afgespeeld …
·Hoe maak je een menu toevoegen…
·Hoe maak je een Time Lapse Vid…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Corel Tekst Effecten 
·Hoe te openen een PDF in Full Screen Mod…
·Hoe te Process Documentation Test 
·Hoe maak je een transparante achtergrond…
·Hoe doe je een screencast met een webcam…
·Hoe de Functie invoegen functie in Micro…
·Wat is MP3 Bestand compressie ? 
·Een back-up van een iTunes-bibliotheek n…
·Hoe je netwerk met Hiren 's BootCD 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com