Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Een dvd wordt niet afgespeeld AVI
Een dvd-schijf heeft een specifiek bestandsformaat dat het mogelijk maakt om video af te spelen . De AVI video formaat , terwijl afspeelbaar op computers , kan niet worden afgespeeld op een DVD-disc op de juiste wijze . Staat een AVI -videobestand af te spelen op een DVD door te converteren naar de DVD - compatibel formaat . Er zijn een aantal gratis DVD branden programma's beschikbaar . Ervaring is niet nodig , als de DVD branden programma's werken op een intuïtieve manier die vereist slechts een druk op een paar knoppen . Wat je nodig hebt
lege beschrijfbare DVD -schijf
Toon Meer Aanwijzingen
1

Download een DVD brand programma om het bureaublad van de pc 's , zoals het gratis ImgBurn programma of de vrije Totally Free Burner programma ( zie bronnen ) . Dubbelklik op het gedownloade bestand . Volg de commando 's om het programma te installeren op de harde schijf van de pc . Herstart de pc zodra de installatie is voltooid .

Klik 2 op de "Start" knop aan de onderkant , links van het scherm . Selecteer de dvd brand programma van de " All Applications " drop - down menu . Wacht een paar seconden voor het hoofdscherm van de dvd brand programma te verschijnen op het bureaublad .
3

Selecteer " Open" of " Add File " uit het " File " drop -down menu aan de bovenkant van het venster van het dvd brand programma 's . Navigeer in het venster dat verschijnt op het AVI- videobestand . Dubbelklik op het AVI- videobestand om het venster weg te gaan ( als alternatief , kunt u het AVI- videobestand slepen naar het pictogram van het dvd- brandprogramma om het te laden in het programma ) .
4

Selecteer het dvd-station van de " Devices " of " Output " drop - down menu op het hoofdscherm van het programma . Selecteer "DVD - Video" of "DVD " van de "Data " drop - down menu .
5

Klik op het tabblad " Options " te gaan naar een nieuw scherm . Selecteer een snelheid lager dan de maximaal beschikbare uit de " DVD-snelheid " of " Disc Burn " drop - down menu op het scherm . Klik op de knop "Toepassen" op het raam. Klik op de knop "OK" in het venster om terug te keren naar het vorige scherm .
6

Selecteer " AVI " van de " Format " of " File type" drop- down menu op het hoofdscherm of selecteer de " File naar schijf schrijven " knop . Uitgeworpen disc -lade van de dvd- drive en plaats de lege beschrijfbare DVD -schijf op. Sluit de lade .
7

Klik op de "Burn" of dvd- knop aan de onderkant van het hoofdscherm . Een voortgangsbalk verschijnt , hetzij aan de onderzijde van het scherm of als een pop - up venster . Sluit het programma nadat de voortgangsbalk volledig is ingevuld en , in het geval van het pop - up -venster , heeft het raam verdwenen .
8

Werp de disc -lade , verwijdert u de DVD en sluit de disc lade.

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe 3GP converteren naar SWF 
·Hoe te PAL programma converter…
·Hoe Bewerken Met een dvd- prog…
·Hoe maak je een FLV spelen in …
·Hoe maak je een Clip Art Video…
·Hoe te Audio op AVI Movie Soft…
·Hoe maak je een video van iMov…
·Hoe je PS2 FMV -bestanden conv…
·Hoe maak je een RealPlayer vid…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe maak je een CSV-bestand 
·Hoe de Letter Alpha Typ op Microsoft Wor…
·Hoe te Logos in Photoshop Draw 
·Wat is de extensie 005 ? 
·Hoe je een AVI converteren naar PSP -for…
·Hoe maak je een Voettekstlink Delete 
·Hoe Hard Edges verwijderen van een afbee…
·Hoe Microsoft Mobile PC Presentatie Aanp…
·Hoe vind ik & Vervangen Speciale tekens …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com