Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe te MPG converteren naar HD
Als u MPG ( MPEG ) bestanden die je nodig hebt omgezet naar HD , zult u waarschijnlijk nodig om een ​​programma van internet downloaden of kopen , omdat uw computer niet standaard geleverd met software die geschikt is voor deze omzettingen . Er zijn veel programma's om uit te kiezen , waaronder HD- converters zoals Aimersoft 's Best Video Converter , EM HD Video Converter , en Tipard HD Converter . Alle drie de programma's zullen standaard definition MPGs zetten naar uw keuze van high - definition formaten , en allemaal voorzien van een gratis trial te downloaden . Wat je nodig hebt
HD conversie software
Toon Meer Aanwijzingen
Aimersoft Beste Video Converter
1

Download en installeer een gratis proefversie van Aimersoft 's Video Converter . Ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden en open het programma . Kopen van 2

Laad uw dossier in Aimersoft door te klikken op de " Add ... " knop in de linkerbovenhoek van het hoofdscherm van het programma . Directe Aimersoft aan de ingang MPG op de harde schijf van uw computer en open.
3

Klik op de "Profiel" combo - box en houd uw cursor over de " HD Video " sub - menu . Selecteer een van de high - definition formaten . ( U kunt ook op de knop 'Instellingen' om uw video-output presets aan te passen , maar voor algemene conversies , is het het beste om deze alleen te laten ) op Twitter 4

Druk op de " Output " drop -down . pijl naar een veilige locatie op uw computer voor uw geconverteerde bestanden in te stellen .

Klik op de knop 'Start' om te beginnen met het omzetten van uw MPG naar HD
EM HD Video Converter
. Goedkope 5

Launch EM HD Video Converter na het uitvoeren van de download-en installatieproces . Druk op de menu " Profiel " en kies een HD output formaat voor uw MPG -bestand . ( Keuzes zijn WMV HD , MKV HD , DivX HD , onder anderen ) .
6

Laad uw MPG door te klikken op de " Task New" knop en te kiezen voor " Add File ( s ) . " Dubbelklik op het pictogram van uw video 's .
7

Klik op de " ... " knop aan de onderkant van het scherm om een output directory voor uw geconverteerde bestanden te kiezen .

Druk
de "Convert " icoon om de conversie te starten.
Tipard HD Converter
< br > 8

Download en installeer de gratis proefversie of aankoop van de volledige versie van Tipard HD Converter . Ga akkoord met de licentievoorwaarden en open het programma .
9

Druk op de knop " Add File " om uw invoer MPG lokaliseren in het pop - up venster . Dubbelklik op het pictogram van uw video 's te openen in Tipard HD Converter . Wacht tot het bestand te laden in het hoofdvenster .
10

Selecteer een output HD -formaat van de "Profiel" combo - box . ( U kunt op de knop 'Instellingen' om HD vooraf ingestelde opties van het programma te wijzigen , indien nodig . ) Op Twitter 11

Klik op de bestemming " Bladeren ... " knop om de output directory te veranderen voor uw opgeslagen HD-bestanden , indien nodig.

Druk op de grote " Convert " knop in de rechterbovenhoek van de interface van het programma om de conversie te starten .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe te converteren naar VCD Au…
·Hoe maak je een Animated Font …
·Hoe te XVID Fragments Compile 
·Hoe kan ik TV Online Record 
·Hoe kan ik Ondertitels toevoeg…
·Hoe te Muvee gebruiken 
·Hoe maak je een video te maken…
·Hoe te converteren naar AVI FL…
·Tekst Tutorial voor After Effe…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te verwijderen Beschadigde Norton 
·Hoe te gebruiken Dragon Dictate Remote D…
·Wat is een spreadsheet -programma? 
·Hoe te animeren met MicroStation 
·Hoe de VLC Media Player configureren 
·Hoe te Malware zoeken op mijn computer 
·Hoe naar kolommen en rijen in Excel Pas 
·Hoe de taal in Adobe Acrobat 8 Wijzig he…
·Hoe maak je een lettertype Donkerder mak…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com