Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe maak je een Power Point presentatie omzetten naar Video
PowerPoint- diavoorstellingen kunnen worden gebruikt in allerlei situaties die vragen om een visuele presentatie . Presentaties of diavoorstellingen , gemaakt in PowerPoint kunnen spelen op hun eigen , waardoor ze vergelijkbaar met filmbestanden . De bestanden zijn technisch niet filmbestanden hoewel, wat betekent dat ze niet kunnen spelen in standaard mediaspelers , zoals Windows Media Player of Apple 's QuickTime Player . Als u wilt om PowerPoint-presentaties compatibel met mediaspelers te maken , moet u de presentatie bestanden in video te converteren . Instructies

Download 1 een van de media conversie toepassingen die PowerPoint-bestanden kunt lezen en omzetten . Conversie -toepassingen met de mogelijkheid om PowerPoint omzetten naar video bevatten AVS Video Converter , EM Gratis PowerPoint Video Converter en Moyea PPT to Video Converter . Kopen van 2

Installeer de media conversie applicatie die u hebt gedownload . Voor een van de media converters te installeren , gaat u naar de map " Downloads " en dubbelklik op het pictogram voor het conversieprogramma . Volg daarna de instructies op het scherm .
3

Start de media conversie applicatie . Als het eenmaal is geïnstalleerd, wordt de toepassing met de andere programma's op uw computer en kan worden gestart door te gaan naar "Start ", " Alle programma's " en klikken op de naam van de conversie applicatie .
4

Kies de video bestandstype waarnaar u wilt de PowerPoint-presentatie te zetten . In AVS , klikt u op de knop die u gekozen formaat bevat aan de bovenkant van het scherm , in EM Gratis , klik op " Formats " en vervolgens op het formaat van uw keuze , in Moyea , klik op de pijl door " Style " en kies een formaat dat in de lijst .

Klik 5 op de map naast " Output File Name ", "Default Output Folder " of " Output ". Navigeer naar de map op de harde schijf waarop u wilt het geconverteerde bestand wilt opslaan en klik op "OK " om de nieuwe map als de map van het programma uitvoer .

Druk op 6 ingesteld op "Convert ", " Convert Now "of " Start " in het conversie programma . De PowerPoint- presentatie die u hebt geüpload naar het systeem zet in de video- bestandsformaat dat u geplukt uit de lijst van de output formaten . Het bestand wordt automatisch opgeslagen in de uitgang van de map die u hebt geselecteerd .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Kan ik het geluid van mijn ste…
·Problemen met geluid corrigere…
·Hoe te AIO Packs Extract 
·Hoe zet ik mijn video's van mi…
·Hoe te MP4V converteren naar M…
·Hoe streaming video's spelen m…
·Hoe te gebruiken VLC te conver…
·Hoe kan ik video bestanden te …
·Hoe je Samsung Omnia videobest…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Mijn Media Player zal niet Video's afspe…
·How to Get Organized Met een Microsoft- …
·Hoe maak je een Microsoft Word- sjabloon…
·Hoe maak je een voorhoofd glad met Gimp 
·Hoe maak je een Power Point Presentatie …
·Hoe te Uitnodigingen Graduation verdiene…
·Hoe te verwijderen Microsoft Office Powe…
·Hoe te Avery 48366 gebruiken Met Microso…
·Hoe je Steam Skins maken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com