Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe te gebruiken VLC te converteren
Er zijn veel mogelijkheden vandaag de dag voor video- formaten die kunnen worden gebruikt voor digitale video . Elk formaat heeft zijn eigen sterke en zwakke punten . Bijvoorbeeld , bepaalde indelingen gemakkelijker te spelen op een Macintosh OS , sommige hebben een hogere resolutie , sommige zijn meer compatibel met webtoepassingen , en sommige zijn beter in het comprimeren van videobestanden . Dus , in staat om te zetten tussen deze formaten is van cruciaal belang als u wenst om video te delen of te gebruiken multimedia in verschillende toepassingen . Hoewel veel van de programma's die in staat van het omzetten van video zijn duur multimedia programma's , het gratis programma , VLC media player , heeft een ingebouwde video -omzetter kan omzetten tussen de meeste videoformaten . Instructies

Open VLC Media Player 1 . Als u nog niet hebt VLC , kan worden gedownload van videolan.org . Kopen van 2

Selecteer " Convert /Save " van de " Media " drop - down menu . Dit zal een dialoogvenster te openen . Selecteer de optie " Add" uit de rechterbovenhoek gedeelte van het dialoogvenster en blader naar de video die u wilt converteren . Wanneer u het te converteren bestand hebt geselecteerd , klikt u op 'Openen'.
3

Klik op de pijl naast de " Convert /Save " knop aan de onderkant van het dialoogvenster en selecteer " Stroom . " Dit zal een ander dialoogvenster te openen . Vink het vakje aan naast " Source " in dit veld om te verzekeren het juiste videobestand wordt geselecteerd . Als dit de juiste video , klik op "Volgende . "
4

Selecteer het tabblad " File " van de sectie " Destination " van het dialoogvenster . Dit zal u toelaten om het bestand een kies een locatie te noemen. Kies waar u het geconverteerde bestand wilt opslaan en geef het een naam . Het is van cruciaal belang voor een bestandsextensie toe te voegen aan het einde van de naam . Bijvoorbeeld, als u converteert naar MP4 -formaat , moet u de naam van het bestand met te beëindigen , " . Mp4 . " De naam die u aan het bestand eruit zou zien , " convertedvideo.mp4 . "
5

Selecteer het output formaat voor uw video-bestand uit de doos " Transcoderen Opties " binnen dit dialoogvenster . Als u niet zeker weet wat voor soort video- codec die u wilt gebruiken , kunt u leren over verschillende videocodecs op siggraph.org . Double-check dat het vakje " Activeren Transcoding " is aangevinkt .
6

Klik op " Stroom " in de rechterbenedenhoek van het dialoogvenster . Dit zal de conversie te starten . Wacht tot de conversie af te werken en open het bestand in uw gekozen videospeler .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe je films maken Into M4V 
·Top 10 DVD bewerken 
·Hoe te InterActual films te br…
·Hoe kan ik Windows Media Playe…
·Windows Installer Error 1067 v…
·Ondervindt u problemen synchro…
·De SRT bestand wordt niet Onde…
·Hoe te converteren naar AVI JP…
·Hoe maak je een video aan vide…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe bekijkt een Toezichthoudende DSS bes…
·Hoe kan ik een M4V in iShowU Zorg 
·Hoe om gescande images branden op een cd…
·Hoe kan ik FLV bestanden branden op een …
·Hoe het opzetten van Skype audio /video …
·Hoe kan ik Ontcijfer een Lotus 1-2-3 Ser…
·Hoe je Remote Desktop Sessies wissen 
·How Do I 
·Hoe te Process horloge gebruiken in Ad -…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com