Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe maak je een Cool Intro over Movie Maker Maak
Windows Movie Maker is een eenvoudige video editing programma meegeleverd met de meeste Microsoft Windows-besturingssystemen . Gebruikers kunnen snel , hoge kwaliteit video- projecten met behulp van dit programma te maken . Een video-introductie is een belangrijke component die kan worden gemaakt om op te staan ​​uit met behulp van functies van het programma . Het programma stelt gebruikers in staat om te creëren , bewerken en aanpassen titel credits in een aantal verschillende manieren . Gebruikers kunnen hun eigen creatieve talenten gebruiken om inleidingen te maken zo koel mogelijk . Instructies
1

Selecteer Nieuw project uit op het tabblad Bestand op de bovenste linkerhoek . Ga naar stap 2 als u wilt een introductie toe te voegen aan een reeds bestaand project . Kopen van 2

Klik op het tabblad Extra boven aan de pagina . Selecteer Titels en Credits . Kies de eerste optie : "titel toevoegen aan het begin van de film . "
3

Voer de hoofdtekst in het bovenste vak . Schrijf een ondertitel in het onderste vak . Schuif naar de onderkant van deze pagina om de titel animatie of het lettertype en de kleur te veranderen .
4

Selecteer " Verander de titel animatie " om een lijst met opties te bladeren. Klik op elke animatie stijl om een ​​voorbeeld te bekijken op de video- scherm naar rechts . Scroll naar beneden en klik op " Change Title Lettertype en Kleur " als je eenmaal
5

Zodra een animatie stijl hebt geselecteerd . Over de "Change Title Lettertype en Kleur " menu , kies een lettertype voor uw tekst . Selecteer hier een achtergrond voor de titelpagina . Bepalen hoe transparant je wilt de titel te zijn tegen de achtergrond . Kies het lettertype grootte en positie .
6

Toevoegen verder titelpagina's door terug te gaan naar de Titels en Credits pagina . Voeg een titel voor of na de geselecteerde clip in de tijdlijn . Pas het met creatieve lettertypen , animaties en kleuren .
7

Selecteer " Voeg titel op de geselecteerde clip " om tekst toe te voegen aan een video of foto- clip op de tijdlijn . Kies een clip die is visueel dynamische of thematisch intrigerend . Dit zal trekken in het publiek .
8

Voeg audio naar uw inleiding . Ga naar Bestand en selecteer Importeren in collecties in uw muziek of audio-collectie bladeren . Verschillende websites bieden ook geluidseffecten gratis of tegen een kleine prijs per download .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Mini DV naar AVI conversie 
·Wat is Sonic MyDVD Plus ? 
·Hoe te Rmbv converteren naar A…
·Hoe kan ik AVI converteren naa…
·Hoe maak je een FLV Player Met…
·Hoe je DivX converteren naar e…
·Hoe doet u mee MPGs & converte…
·Hoe Video Tracks toevoegen in …
·Hoe een iMovie9 Project Finali…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Mail Merge in MS Word 
·How to Get Rid van Tango Dialer 
·Hoe kan ik Excel -bestanden invoegen in …
·Hoe maak je een Tiff bestand te reparere…
·Hoe maak je een Facebook-pagina opslaan …
·Wat zijn Asus NB Probes ? 
·Hoe kan ik Windows Media Player -bestand…
·Hoe te wijzigen Standaard Kleuren in Exc…
·Hoe de Convert Command Button In Office …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com