Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe te halen Gegevens-DVD
Voor zover dataopslag gaat , dvd's zijn zeer betrouwbaar , omdat de schijven zijn moeilijk om fysiek schade in vergelijking met oudere types opslag , zoals floppy disks . Echter , overmatig misbruik van de schijven kan leiden dvd te stoppen met werken . Als u een gegevens-dvd die niet zal spelen vanwege krassen of andere schade aan het oppervlak van de schijf , kunt u in staat om de informatie die is opgeslagen op de schijf te herstellen . Diverse toepassingen hebben tools die steun kan helpen bij het ​​dvd-bestand herstelproces . Instructies

Plaats 1 van de beschadigde gegevens-dvd -schijf in de DVD drive van verschillende computers , als u extra computers beschikbaar . Indien mogelijk , plaatst u de dvd in het dvd-station van de nieuwere computers , die over het algemeen nieuwere technologie en in staat zijn om beschadigde discs gelezen dat oudere computers niet kunnen. Als de computer niet de schijf automatisch herkennen , proberen om het te openen door te gaan naar "Start ", " Mijn computer " en dubbelklik op het schijfstation . Kopen van 2

Download en installeer een dvd - rippen programma , net als DVDShrink , DVD Decrypter of Handbrake naar uw computer als je niet al een rip -programma geïnstalleerd . Start het rippen programma na installatie door te klikken op " Start", " Alle programma's " en de naam van het programma in de lijst met programma's op een Windows -systeem , of door te klikken op de " Finder " op een Mac dok , het klikken op de ' map' Programma's ' en klikken " Handrem " van de " Applications " lijst .
3

Open de lade van de dvd-drive en sluit deze opnieuw te dwingen de computer om de DVD te herkennen , of uitwerpen en plaats de DVD op een Mac . Als het rippen programma herkent de DVD in de drive , de DVD informatie vult in het venster van het rippen programma . Ga naar het menu " Mode" en kies " ISO " in Decrypter , klikt u "Full Backup " in DVDShrink of selecteer de langste file in de " titel " lijst op Handbrake om alle inhoud van de data disc als de dvd - ripping toepassing rip herkent de DVD in het station .
4

Download en installeer een schijf - recovery programma , zoals CDCheck , Recovery Toolbox of Recover My Files , als de dvd - ripping programma niet om de DVD te herkennen of niet ophalen van de informatie door fouten op de schijf . Eenmaal geïnstalleerd , gaat u naar "Start ", " Alle programma's " en klik op de programmanaam om het herstelprogramma te openen in Windows of ga naar de " Finder " "Toepassingen " en klik op de programmanaam op een Mac .
< br > 5

Open de lade DVD-station en sluit deze opnieuw te dwingen de computer naar de schijf te herkennen of uit te werpen en plaats de schijf , en geef het herstelprogramma de kans om het te lezen . Klik op de " All " optie om alle bestanden op de schijf te selecteren , klikt u op " Browse" om een map waarin u de bestanden wilt opslaan en klik op de knop "OK" om de bestanden van de schijf die in staat zijn op te halen halen te kiezen .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Alternatieven voor DeVeDe 
·Hoe kan ik een dvd- menuscherm…
·Hoe te converteren MPEG - 4 na…
·Hoe te Podcasts afspelen in Me…
·Hoe je DVR 's naar uw computer…
·Hoe te converteren naar MPEG 4…
·Hoe te Buffer op VLC Verander 
·Hoe Hard Code ondertitels in .…
·Hoe naar FLV converteren naar …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te AutoCAD Attributen verwijderen 
·Hoe te Lightning bijwerken Van 0,9-3 
·Hoe je tekst rond Graphics in Microsoft …
·Hoe maak je Rails in een Cygwin & E - Te…
·Hoe te XLR converteren naar Doc 
·Drupal Eisen 
·Wat zijn de voordelen van de SQL Server …
·Hoe kan ik een DivX DVD Burn Met Nero 
·Hoe kan ik een ISO -bestand naar een MPE…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com