Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
VLC Player Effecten
Als u een video bekijkt op uw computer met de VLC player , kunt u het uiterlijk van de video met verschillende video-effecten wijzigen . VLC is een gratis video-applicatie gemaakt door VideoLAN . Wanneer u een video- effect te gebruiken , klikt u op 'Extra' van de VLC -menu op ' Instellingen ' en klik vervolgens op het tabblad ' Video-effecten " . Klik op een video-effect om het te selecteren en toepassen op de video die u naar kijkt . Afbeelding aanpassen

Klik op het tabblad ' Video-effecten " en klik op " Basic " als u wilt dat de video 's fundamentele beeldkwaliteit aan te passen . Klik op de " Beeld Aanpassen " in om het te selecteren . Sleep de " Hue " schuifregelaar om de kleur aan te passen en sleep de schuifregelaars voor contrast , helderheid en verzadiging aan andere aspecten van het beeld van uw video 's aan te passen .
Rotation

Als je een video bekijkt met VLC , maar het beeld is zijwaarts of ondersteboven , kunt u de foto roteren om uw specificatie . Klik op het tabblad ' Video-effecten " en klik op " Basic . " Klik op de " Transform "in om het te selecteren . Klik op het pull - down menu aan de onderkant van het venster effecten en klik op een optie zoals ' Rotate by 90 Degrees , " " draaien op 270 graden ' of ' Spiegel verticaal . "
< Br > Distortion

U kunt de weergave van video's spelen in de VLC player te vervalsen . Klik op het tabblad ' Video-effecten " en klik vervolgens op " Afbeelding Modification . " Klik op de verschillende opties om de video , zoals" Gradient en Cartoon " om de video eruit animatie of " Waves " om de video te verschijnen golvende maken veranderen . Andere effecten te experimenteren met onder andere " Psychedelische " en " Noise . " Help Logo

Wanneer u VideoLAN gebruiken op uw computer naar een video-presentatie te geven aan mensen , kunt u voeg het logo van uw bedrijf . Klik op het tabblad ' Video-effecten " en klik op " Logo . " Klik op de " Add Logo "in om het te selecteren . Klik op het vak "Logo " en navigeer naar de map op uw computer die de afbeelding bevat die u wilt gebruiken voor het logo . Klik op de pijlen in de " Top " en "Links" dozen om de relatieve positie van het logo op de video aan te passen . Sleep de " Transparantie " schuifregelaar naar rechts of links om het logo of meer minder transparant te maken .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe kan ik Blu - Ray naar AVI 
·Hoe te Gedownloade films opnem…
·Is Windows Movie Maker Freeze …
·Hoe te Default Duur van de fot…
·Hoe maak je een poppetje video…
·Hoe maak je opnemen van een TV…
·Multipass Encoding 
·Hoe te Audio & Video TS bestan…
·Hoe kan ik VHS naar DVD Improv…
  Related Articles
Hoe te Cool Text Effects Creëren 
Corel Tekst Effecten 
Tekst Effecten in Word 2007 
Hoe je Soft Effecten In Wordart 
Hoe je je muziekcollectie synchroniseren…
Hoe maak je een muziek-cd met Windows Me…
Hoe om bestanden te wissen in Windows Me…
Hoe je afspeellijsten met Windows Media …
Hoe te openen FLAC -bestanden in Windows…
  Software Articles
·Hoe te Runaway Processen Detect in Nagio…
·Hoe Bewerken een Bitmap Image Binnen een…
·Hoe te branden van een ISO- beeld met be…
·Hoe MP3 Informatie voor WMP 
·Hoe kan ik Flash en AS3 Leer 
·Hoe te Verticale tekst uitlijnen in Adob…
·Waarom kan ik mijn favorieten Transfer v…
·Effectief gebruik van PowerPoint 
·Hoe te Blackplanet Layouts maken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com