Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Vergelijking van PowerDirector 8 Ultra & Deluxe
PowerDirector 8 Deluxe en PowerDirector 8 Ultra zijn niet-lineaire videobewerking applicaties ontwikkeld door CyberLink . Het bedrijf vrijgegeven beide versies van PowerDirector 8 gelijktijdig in 2009 en in de richting van amateur- filmers op zoek naar semi - professionele editing mogelijkheden bij een entry - level prijs verkocht hen. De twee versies verschillen slechts lichtjes , en vooral op het vlak van media- compatibiliteit en prijs . Functies

PowerDirector 8 Deluxe en PowerDirector 8 Ultra zijn bijna identiek in termen van functies . Gedeelde kenmerken zijn brede ondersteuning voor het vastleggen , DVD backups , dual beeldscherm compatibiliteit , video enhancement mogelijkheden, Power Tools video- en audiobewerking en screen capture . CyberLink ook bundels beide versies van PowerDirector 8 met een verscheidenheid van ingebouwde video- effecten , met inbegrip van een particle effects ontwerper en slow motion . PowerDirector 8 Ultra kan Blu-ray discs en AVCHD- media te branden , terwijl PowerDirector 8 Deluxe kan het niet.
Prijs en beschikbaarheid

Op het moment van release, PowerDirector 8 Deluxe had een fabrikant adviesprijs van rond de $ 70 , terwijl PowerDirector 8 Ultra had een adviesprijs van rond de $ 100 . Beide versies kunnen worden gedownload van het internet en geactiveerd met een registratie sleutel , of eerst als traditionele boxed software met een kopie van het programma op een dvd . Omdat PowerDirector 8 is nu twee generaties oud , Deluxe en Ultra -versies kunnen zowel worden gevonden voor minder dan $ 40 uit verschillende online winkels , met ingang van februari 2012.
Systeemvereisten
< br

Deluxe en Ultra versies van PowerDirector 8 > hebben dezelfde systeemvereisten . Beide vereisen computers met Microsoft 's Windows XP , Windows Vista of Windows 7 -besturingssystemen . Computers moeten ook ten minste 512 MB ​​RAM , 5 GB vrije harde schijf ruimte en een monitor met een resolutie van tenminste 1024 bij 768 pixels met 16 - bit of hoger . Te vangen en auteur DVD - kwaliteit video , zult u ook een computer met minimaal een 2,2 GHz-processor nodig . Beide versies van PowerDirector 8 zijn geoptimaliseerd voor gebruik met Intel Core i7 -processors .
Extra informatie

Het enige andere verschil tussen de twee toepassingen te maken heeft met opname mogelijkheden . Beide versies kunnen videosignalen vastleggen van HDV -camcorders , tv-tuners , QuickScan en DV batch , maar alleen de Ultra -versie waarmee je video van een AVCHD -camcorder vast te leggen . Beide versies laten opnemen audio voice-overs voor uw video's , op voorwaarde dat u een interne of externe microfoon .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe kan ik kijken naar online …
·How Do You Normaliseren de Aud…
·Hoe maak je een MOV convertere…
·Hoe om afbeeldingen opslaan op…
·De SRT bestand wordt niet Onde…
·Hoe Video Capture Bewerken 
·Hoe te Capture . FLV en conver…
·Hoe te converteren van WMV -fo…
·Hoe kan ik AVI video te conver…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
Hoe om afbeeldingen te maken van tekst 
Hoe u de grootte van een Microsoft Offic…
Hoe je hyperlinks naar een sectie van uw…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
Nadelen van het gebruik Tekstverwerkers 
  Software Articles
·Hoe maak je een PPS wijzigen naar een AV…
·Hoe te Trend Micro AntiVirus uitschakele…
·Zal ITunes Werk Zonder Bonjour ? 
·Hoe te tekstcontour op Adobe Photoshop C…
·Hoe te Games branden op een DVD 
·Hoe de paletten gebruiken op GIMP 
·Hoe kan ik converteren Hi8 tot 1394 Fire…
·Hoe te Cubase instellen naar fabrieksins…
·Hoe maak je een Mysterious MS Word Line …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com