Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
Hoe maak je een Video bewerken Step - by - Step
Het gemak en het comfort van thuis videobewerking zijn de laatste jaren enorm toegenomen . Wat eens een ingewikkeld en tijdrovend proces uitsluitend voor onafhankelijke filmmakers nu kan worden bereikt met een paar eenvoudige drag-and - clicks door zowat iedereen . De twee basiscomponenten die nodig zijn voor deze zijn een digitale camcorder en video- editing software , die op sites zoals Amazon.com kan kosten $ 50 tot meer dan $ 1.000 . Voor Windows-gebruikers , de taak is nog eenvoudiger : Windows XP wordt geleverd met een basis video editing programma genaamd Windows Movie Maker geïnstalleerd . Voor gebruikers van Windows Vista , de nieuwe bijgewerkte Windows Live Movie Maker is beschikbaar om gratis te downloaden van de website . Voor Apple gebruikers , de beste keuze is om het iLife -programma bundel , die zijn eigen video- editing software , iMovie bevat te kopen, onder verscheidene andere creatieve media tools.So , nu dat u uw home video hebt gemaakt , is het tijd om te bewerken en hebben genoten door je familie , vrienden en misschien wel de hele wereld . Wat je nodig hebt
Digitale camcorder
Computer
Editing software
mediadragers ( DVD , CD - ROM ) op Twitter Toon Meer Aanwijzingen
1

Installeer de software het bewerken op uw computer als een dergelijk programma niet vooraf is geïnstalleerd . kopen van 2

Sluit uw digitale camcorder aan op uw computer met de kabel die meegeleverd met het kwam .
< br > 3

Open uw programma voor het bewerken en vraag het aan ' importeren ' beelden van uw camera naar uw computer . Dit moet nu dat je ruwe materiaal is op uw computer neemt slechts een paar minuten .
4

, zal deze verschijnen in uw werkplek videobewerkingsprogramma 's .

Meeste programma
automatisch splitsen uw beeldmateriaal in segmenten afhankelijk van waar eventuele pauzes bij het opnemen van de werkelijke beelden plaatsvond . Met deze complete , bent u vrij om te beginnen segmenten slepen in je " timeline ", die horizontaal wordt weergegeven langs de onderkant van het venster van het programma .
5

Zodra beeldmateriaal is in de tijdlijn , experimenteren met trimmen beneden of herschikken van de clips tot je een opeenvolging u tevreden bent met hebben gecreëerd . Dit wordt bereikt met eenvoudige drag - en - klikken van het geselecteerde segment .
6 p Met uw clips nu in orde , het is tijd om leuke accenten toe te voegen aan uw film , zoals overgangen en titels . Met een eenvoudige lezing van uw applicatie het menu , ziet u mogelijkheden om overgangen toevoegen tussen elke geselecteerde clip - zoals " crossfade " of " wipe " - . Om je film een professionele en gepolijste uitstraling geeft
7

Als u nog steeds het gevoel avontuurlijk , kunt u naast audio wilt toevoegen aan uw film geven een finishing touch . Net zoals je eerder geïmporteerde beeldmateriaal , kijk door je menu en zoek naar een optie om ' audio te importeren . " Met muziek van uw keuze van uw computer , sleept u het naar beneden in je tijdlijn en plaats het op een segment van uw film overlappen .
8

Na een laatste overzicht van je film , is het tijd om op te slaan uw project als een voltooide videobestand . Dit kan enkele minuten duren . Zodra dit is voltooid , je bent vrij om het te branden op schijf , het letten op uw personal computer of zelfs het uploaden op het internet .

Previous: Next:
  Desktop Video
·Hoe je DivX Auto Updates Stop 
·Hoe je het volume te verhogen …
·Hoe te downloaden SWF Ingebed …
·Hoe een Virtual Webcam Creëre…
·Hoe te MPG video te convertere…
·Hoe kan ik een afbeelding invo…
·Hoe je Real Player installeren…
·Webcast Tutorial 
·Hoe om extra effecten toe aan …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Webform in Drupal Vertal…
·Hoe kan ik Unzip Custom Firmware 3.1.2 ?…
·Hoe te wijzigen Windows XP Log on screen…
·Hoe een Scansoft PDF Create 
·De nadelen van een Microsoft SQL Server 
·Microsoft Defender Problemen 
·Hoe te kijken iTunes video's op een twee…
·Wat is een Access System Table Query ? 
·Hoe te schrijven in Subscript Met Micros…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com