Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
Media Player Alternatieven
Veel alternatieven beschikbaar voor de belangrijkste mediaspeler die u op uw computer hebt geïnstalleerd . De opties zijn afhankelijk van het type media dat u wilt spelen en het compressieformaat van het mediabestand . Alternatieven De

De meest voorkomende media player , vanwege de komst voorgeladen met alle versies van Microsoft Windows , is Windows Media Player . Alternatieven en hun voordelen omvatten het volgende :

Apple
QuickTime speelt QuickTime -bestanden ( MOV-formaat ) alsook de nieuwste H.264 video compressie formaat ( MPEG - 4 ) , een steeds populairdere keuze voor HD video < br . >

Volgens PC World Magazine , Adobe's Flash Player speelt media op 98 procent van 's werelds desktop computers . Echter, is deze plug-in speler geïnstalleerd als een add -on voor uw webbrowser . Dit betekent dat als u wilt mediabestanden die in het Flash-formaat ( FLV en FV4 ) af te spelen direct op uw computer , moet u de gratis Adobe Media Player te downloaden van Adobe.com .

VLC
is de media player van de keuze voor een groot aantal video kenners , want het speelt alle gangbare audio -en video-formaten alsmede dvd's en diverse streaming-protocollen . Het kan gratis worden gedownload vanaf Videolan.org .

ITunes
is de mediaspeler die werkt met iPods , iPhones en AppleTV . Het speelt dezelfde formaten zoals QuickTime .

RealPlayer
, een populaire keuze in de beginjaren van het internet , is nog steeds een concurrerend alternatief voor Windows Media Player en QuickTime .

DivX Player is onderdeel van de DivX- softwarepakket ontwikkeld om media af te spelen op alle apparaten en platforms . Het speelt niet alleen van hoge kwaliteit , sterk gecomprimeerde video gecodeerd in het DivX-formaat , maar ook video's in gangbare formaten zoals WMV en QT . Het speelt ook video's gecodeerd in de nieuwe Matroska -formaat ( MKV ) .
Gebruik van alternatieve mediaspelers

Je hebt drie opties voor hoe je een alternatieve mediaspeler te gebruiken als je eenmaal installeer het . De eerste optie is om de mediaspeler te openen vanuit het menu Start of door te klikken op het pictogram op het bureaublad , en vervolgens opent u het mediabestand dat u wilt afspelen vanuit het menu van het programma .

De tweede optie is om rechts-klik het mediabestand dat u wilt afspelen , selecteer " openen met " uit het context -menu , en kies vervolgens de mediaspeler die u wilt gebruiken . Als uw mediaspeler niet in dit menu wordt weergegeven , klikt u op "Choose Program " en selecteer de mediaspeler . Als u wilt dat uw alternatieve mediaspeler te dienen als de standaard voor het openen van het type media bestand dat u probeert af te spelen , vinkt u het vakje naast " Gebruik het geselecteerde programma altijd gebruiken om dit type bestand te openen . "

de derde optie is om de alternatieve media player de standaard voor het automatisch spelen van een mediabestand dat u dubbelklikt maken . Deze optie is afhankelijk van welke versie van Windows die u gebruikt

Voor Windows XP of eerder , zal deze methode werken als je alternatieve speler is QuickTime of iTunes , maar niet voor veel andere spelers zoals VLC Player : . Vanuit het Start menu, selecteer " Configuratiescherm . " Dubbelklik op " Add or Remove Programs ", en selecteer vervolgens de optie aan de rechterkant , "Set Program Access en-instellingen . " Klik op de juiste optie onder "Kies een standaard mediaspeler , " en klik op " OK . "

In Windows Vista en Windows 7 , klikt u op het pictogram Start van Windows en klik vervolgens op "Default Programs . " Vervolgens klikt u op ' Uw standaardprogramma's instellen " en kies de alternatieve media speler die je liever uit de lijst . Dan heb je twee mogelijkheden : U kunt op " Zet dit programma als standaard instellen , " en dit zal alle soorten media Windows te openen is in staat om te openen . Als u liever de exacte soorten media die de speler zal openen kiest , klikt u op ' Kies standaard voor dit programma " plaats en selecteer de afzonderlijke dossier van de speler wordt geopend standaard .

Previous: Next:
  Desktop Video
·Hoe kan ik Get films met Cycor…
·Hoe krijg ik Windows Media Pla…
·Hoe om zelf te publiceren van …
·Hoe je een AVI -of MPEG -besta…
·Hoe te gebruiken VLC een DVD 
·Hoe camcorder video te convert…
·Hoe naar Macromedia Flash 8 
·Hoe om te achterhalen wat AVI-…
·Hoe te luisteren naar een ISO …
  Related Articles
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Alternatieven voor AppleWorks 
Alternatieven voor Microsoft Office voor…
Hoe je je muziekcollectie synchroniseren…
Hoe maak je een muziek-cd met Windows Me…
Hoe om bestanden te wissen in Windows Me…
Hoe je afspeellijsten met Windows Media …
Hoe te openen FLAC -bestanden in Windows…
Het wijzigen van de kleur van de Windows…
  Software Articles
·Hoe maak je een standaard Open Document …
·Hoe kan ik een afspeellijst maken voor M…
·Soorten Model - Driven Support Systems 
·Hoe maak je een PDF-bestand bekijken op …
·Hoe een PDF- handleiding Gebruik voor ee…
·Hoe u uw achternaam en paginanummer op M…
·Wat zijn Levende Scans ? 
·Het wijzigen van het hoofdvenster Slide …
·Hoe maak je een 2D tekening converteren …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com