Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
Video Titling Effects
Huis desktop video is gevorderd tot het punt waar de meeste computergebruikers hebben toegang tot geavanceerde effecten door het gebruik van software zoals Final Cut Pro en Adobe Premiere . Alsmede wijziging van video's met foto-effecten en montagetechnieken , kunnen wijzigingen worden aangebracht aan de titels van video's naar verschillende professionele of filmische effecten te geven . Effecten beweging

In plaats van het plaatsen van titels in het midden van het scherm , kunnen de titels in de bovenste of onderste kwadrant worden geplaatst om het uiterlijk van een nieuwsuitzending of ondertitelde buitenlandse film na te bootsen . Een meer geavanceerde manier van het veranderen van titels , is echter met beweging effect . Moderne editing programma's kunnen titels te kruipen omhoog of omlaag over het scherm zoals ze doen op het einde van een Hollywood-film , of wijken in het oneindige in de bekende stijl van de " Star Wars " -films . Software zoals Final Cut en iMovie maakt het ook mogelijk gebruikers hun eigen tekst in voorgeprogrammeerde bewegingspatronen die haast on - en off - screen in de stijl van de film trailers , of stormloop naar de kijker als in een 3D-film .
< Br >
Openbaring Effecten

de manier waarop de tekst verschijnt en verdwijnt van het scherm kan invloed hebben op het karakter van de titling net zo veel als de woorden zelf . Veel editing programma's , zoals Adobe Premiere en LiveType , kunnen gebruikers tekst die kan worden " getypte " scherm tijdens video-opnames , het simuleren van de look van een on-screen typemachine of computer scherm of het toevoegen van een tijdige stijl aan op het scherm titels te genereren , doet denken aan de titels in shows zoals " 24 " en " The X - Files . " De tekst kan ook worden " uitgeroeid " on - en off - screen , of fade op en neer voor een meer subtiele overgang .
3D Effecten

Modern video
editing software werkt op machines met geavanceerde 3D ​​- imaging -kaarten , die gewoonlijk worden gebruikt voor het spelen van games of het renderen van video . Dit houdt in dat software zoals Vegas , Motion en After Effects kunnen tweedimensionale lettertypen geven een driedimensionaal makeover , waardoor editors om titels te verplaatsen driedimensionaal rond het scherm . Een ervaren redacteur kan een 3D-effect , zelfs manueel hanteren waarin 3D tekst beweegt met dezelfde snelheid als de on-screen camera , het geven van titels op het scherm de schijn van een deel van het landschap van de video zelf , die doet denken aan titeleffecten uit films zoals " Panic Room " en " Zombieland . "

Previous: Next:
  Desktop Video
·Hoe om te zeggen of DirectX Is…
·Hoe kan ik een ISO maken met C…
·Hoe om Flash Video te converte…
·Hoe maak je een Windows Media …
·Hoe kan ik een SRT -bestand to…
·Hoe AVI Video afspelen in Medi…
·Hoe kan ik een RMVB bestand 
·Hoe kan ik FLV films te bekijk…
·Hoe een Live Stream streamen v…
  Related Articles
Hoe Video toevoegen aan Microsoft Publis…
Hoe te Cool Text Effects Creëren 
Corel Tekst Effecten 
Tekst Effecten in Word 2007 
Video Spelers die kan draaien in Word-do…
Hoe je Soft Effecten In Wordart 
Hoe streaming video in Windows Media Pla…
Hoe kan ik een video van Windows Media P…
Hoe de Miniatuur voor Video in Windows M…
  Software Articles
·Hoe maak je een vergrendelde PDF documen…
·Hoe te voorkomen een film Van Looping in…
·Over ADP PCPW Payroll 
·Hoe maak je een selectie in GIMP Delete 
·Hoe maak je een pagina verwijderen in MS…
·Hoe kan ik mijn eigen cd opnemen met mij…
·Eenvoudige trucs voor Photoshop CS2 
·Zoals de cel formaat of het resultaat va…
·PC Boksspellen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com