Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
Hoe maak je een PowerPoint opslaan op een dvd-film Slide Show
Verschillende methoden bestaan ​​voor een Microsoft PowerPoint-presentatie omzetten naar een DVD-video diapresentatie . Dvd - brandprogramma's zal een . Ppt ( PowerPoint ) bestanden niet accepteren , dus het PowerPoint- bestand moet worden geconverteerd naar een compatibel formaat . Een conversie methode is tijdrovend, maar kan worden gedaan met native Windows -software , de andere vereist het gebruik van een converter, en de laatste optie is een screen capture programma . Wat je nodig hebt
Lege DVD -verhuur dvd -brander
Powerpoint conversie software
Screen capture software
Toon Meer Aanwijzingen
Gebruik Inheemse Windows Software
1

Open Windows Movie Maker . Dit programma wordt geleverd met alle Windows-versies en is te vinden onder het " Programma's " map in het menu Start . Open de PowerPoint-presentatie . Kopen van 2

Sla elke PowerPoint-dia als een JPG- image-bestand . Dit kan gedaan worden door te navigeren door dia dia , klikken op " File " en vervolgens "Opslaan als . " Zodra alle dia's zijn opgeslagen als JPG-bestanden , importeren in Movie Maker door te klikken op " Import Media . "
3

Schik de JPG-bestanden (in volgorde ) in de tijdlijn in Movie Maker . Een voorbeeld van de film om te controleren of de bestanden in orde zijn . Klik op " File " en vervolgens " Publiceren Move As" om de film op te slaan . Zodra de film is opgeslagen , branden op een dvd met Windows DVD - software voor het branden .
Gebruik een PowerPoint om Movie Converter
4

Download en installeer een PowerPoint te filmbestand converter programma . Dit programma zal het . Ppt -bestand converteren naar een video bestand, zoals AVI , MPEG of WMV . De video- bestand kan vervolgens worden gebrand op een dvd . Sommige bedrijven die gratis conversie software aanbieden zijn: ppt - to- dvd.com , ppt - to- video.com , en techsmith.com . Open de nieuw geïnstalleerde software.
5

Importeer het PPT-bestand in de software . Volg de instructies van het programma over hoe het bestand te converteren . Selecteer de opties , zoals de timing tussen dia's , bestandsformaat en de resolutie . Exporteer het bestand naar de computer .
6

Sluit de conversie software en open de nieuw gemaakte videobestand . Bekijk de video presentatie , zorg ervoor dat het perfect is . Brand de video naar een lege DVD met Windows software voor het branden .
Gebruik een Screen Capture Utility

downloaden 7 en installeer een scherm vastleggen programma . Het programma zal moeten audio en video gewoon beelden vast te leggen , niet , de meeste programma's doen . Snagit is een uitstekende gratis optie , maar er zijn anderen , zoals CamStudio en Adobe Captivate .
8

Open de PowerPoint-presentatie . Stel de screen capture software om het volledige scherm ( full screen capture ) vast te leggen . Maximaliseren van de PowerPoint-presentatie om het hele scherm te passen . Beginnen met het vastleggen van de video . Ga door de presentatie en tijd elke dia overgang . Wanneer de presentatie wordt gedaan , stopt de opname . Sla de opgenomen video en een voorbeeld om er zeker van de vangst verwerkt goed gewerkt .
9

Brand het opgenomen videobestand naar een dvd met Windows software voor het branden .
< Br >

Previous: Next:
  Desktop Video
·Hoe maak je een netwerk Stream…
·Hoe te gebruiken CyberLink Pow…
·Hoe je een AVI converteren naa…
·Mpeg4 naar DVD conversie 
·Hoe om audio uit DVD- Video Ri…
·Hoe naar VOB bestanden branden…
·Hoe je video's Flip in iMovie 
·How to Get Videoclips naar Ope…
·Hoe AVI bestanden sorteren in …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te bespoedigen animatie in Maya 
·Hoe te MyColors Install Themes 
·Hoe maak je een Dual Layer DVD branden ?…
·Hoe maak je een nieuwe Windows Address B…
·Hoe te Etiketten maken met Afdruk samenv…
·Kun je installeren Appleworks 6 op een M…
·Open Source Software van de Boekhouding 
·Hoe je foto's importeren naar Boardmaker…
·Hoe je gecomprimeerde bestanden te verwi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com