Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
Hoe een MPEG - 4 -formaat naar een project in Studio 10 ?
Pinnacle Studio is een video-opname , editing en authoring programma van Avid . De release van Pinnacle Studio 10 inclusief ondersteuning voor MPEG - 4 -bestanden , een audio /video compressie standaard is ontwikkeld door de Motion Picture Experts Group ( MPEG ) in 1998 . De MPEG - 4 -formaat is ontworpen om een ​​standaard die alle digitale media workflow behandeld , waaronder vastleggen , bewerken, coderen , afspelen en archiveren zijn. MPEG - 4 -bestanden kunnen worden geïmporteerd of gevangen genomen door Studio 10 en toegevoegd aan een projectdossier te worden bewerkt en geschreven in een afgewerkte video . Instructies

Copy 1 uw MPEG - 4 video-bestand naar de map " Mijn video's " in " Mijn documenten . " Deze map is normaal gesproken op uw C-schijf . Kopen van 2

Open Pinnacle Studio 10 . Het venster standaard wanneer u de software opent is de "Edit " -modus . Edit mode toont het "Album" , dat links naar de map " Mijn video's " waar de videobestanden worden opgeslagen , de "Player " voor het afspelen van de geselecteerde clips en het " venster Film . " Het venster Film bevat de bestanden die u hebt geselecteerd om make-up je afgewerkte video .

Voorbeeld 3 uw MPEG - 4 -videobestand . Klik op het pictogram van de video in het album . Het eerste frame van de video wordt weergegeven in de Player . Klik op de " Play "-toets en het geselecteerde bestand wordt afgespeeld .
4

Beweeg uw MPEG - 4 video bestand in het venster Film . Klik op het bestand in het Album -venster en houd de linkermuisknop ingedrukt terwijl het bestand te slepen naar het venster Film . U kunt meerdere bestanden uit het album naar het venster Film beweegt en houd de toets " Control" terwijl het selecteren van de bestanden die u wilt verplaatsen . De bestanden worden gemarkeerd . Wanneer u klaar bent met het selecteren van bestanden , houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep de bestanden naar het venster Film . Eenmaal verplaatst , kan de startvolgorde van de bestanden worden herschikt door individuele bestanden te slepen op zijn plaats .
5

Sla de Pinnacle Studio Project . Klik op de " File " drop - down menu en selecteer " Project opslaan als." U wordt gevraagd om het project een naam te geven . Kies een naam die u gemakkelijk kunt herkennen , zoals " Vakantie 1 december . " Nadat u een naam hebt het project opgeslagen, kunt u het opslaan om dezelfde naam te allen tijde door de knop ingedrukt "Control " terwijl u " S. "

Previous: Next:
  Desktop Video
·Hoe te besparen een dvd-film n…
·How to Get MVI te werken op mi…
·Hoe te VCD converteren naar AV…
·Hoe kan ik een dvd From My Son…
·De beste . AVI - to-DVD Conver…
·Welke functie heeft een clip m…
·Hoe kan ik Play All Region DVD…
·Hoe je video's converteren naa…
·Sony Ericsson W200i Video Soft…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een SWF -bestand in Dreamweav…
·Brochure maken in Microsoft Word 
·Wat is Software Testing , Life Cycle & B…
·Hoe kan ik een Word- document gebruiken …
·Hoe maak je een stippellijn in Photoshop…
·De voordelen van Word Processing Meer da…
·Hoe te openen Oude PowerPoint -bestanden…
·Hoe maak je opnieuw installeren Norton 3…
·Hoe te branden kopiëren beveiligde dvd'…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com